romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-105 Betalı Emek files+Source

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FuryM2

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
5h 16m
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
35
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu filesi kendi sunucumda satın aldım ve satın aldığım bilişimde konuyu kapatma hakkı yoktur çünkü bu filese 400tl verip satın aldırdı kim bilir kimlere satın aldırdı daha ve bende bunu paylaşmak istedim.İster inanın bu fiyata ister inanmayın reklam olmasın diye isim vermiyorum amacım kötülemek değil çünkü bilişimle çalışan anlamıştır filesten zaten.Yalnız tek ricam konuyu boş yere baltalamayın kullanmıcaksanız kullanmayın zorlamıyorum kötü yorum atmanıza gerek yok filesin fiyatına inanmayan varsa özelden yazsın bilişim adıda veririm araştırsın.
Oyun Özellikleri Kısaca;
1-105 Beta Silah ve Zırhlar aktif
Simya,Kuşak yok.
Nemere,Razador Yok.
Exp drop oranları test sürümünde yükseltildi düşürülmesi gerekli.
Npcler emek olarak ayarlandı fiyatlar pahalılaştırıldı.
Sınırsız pot,pelerin aktif etmek istiyorsanız cores>channel game auth config içinde 0 ı 1 yapmanız yeterlidir.
Katakomb Azrailide dahil bütün bossların sandıkların TR Tipi olarak ayarlandı.
Işınlanma Yüzüğü[TR Haritası şeklinde],Efsun Botları hızlı menüdedir.
Beta Maplara ışınlanmak için her köye npc sabitlendi.[TR Haritanın düzeni bozulmasın diye]
Level gösterimi kapatıldı,isteyen aktif edebilir size kalmış.
Cehennem Kaskı ve Bileziği aktif edildi dönüşümlere eklendi.
Fileste sorun bulunamadı isteyen sistem ekleyip server kurabilir size kalmış.
NOT:Oyunu kurduğunuz zaman player.alısveris hatası verebilir onu aldırmayın oyuna etkisi yoktur isteyen navicattan düzeltebilir sorunu size kalmış ben uğraşmadım.
Server +400 onlineda test edildi.[NOT:Serverımız hala aktiftir,files bölümü kural gereği ismi gizledim]
Party flag,UT aktiftir.
Oyuna girmek için pack/v3 klasöründen serverip düzenlenmesi yeterlidir,root dosyasının açılmasına gerek yoktur.Oyunun açıldığına dair kanıt aşağıdadır.Gizlilik açısından nickname ve servername gizlidir.
3qmddp.jpg

BAqkkQ.jpg

Mysql şifre:123456
Admin hesap kayıtlı ama yazayım yinede:ID>admin şifre>12345
Linklere gelelim.
Game-Mysql-Pack-Src:

DyVP13.png

Son düzenleme:
EwilShow'un geçen sene varez olan filesi sanırsam 3 farklı şekilde paylaşıldı bu :)

Bu filesi kendi sunucumda satın aldım ve satın aldığım bilişimde konuyu kapatma hakkı yoktur çünkü bu filese 400tl verip satın aldırdı kim bilir kimlere satın aldırdı daha ve bende bunu paylaşmak istedim.İster inanın bu fiyata ister inanmayın reklam olmasın diye isim vermiyorum amacım kötülemek değil çünkü bilişimle çalışan anlamıştır filesten zaten.Yalnız tek ricam konuyu boş yere baltalamayın kullanmıcaksanız kullanmayın zorlamıyorum kötü yorum atmanıza gerek yok filesin fiyatına inanmayan varsa özelden yazsın bilişim adıda veririm araştırsın.
Oyun Özellikleri Kısaca;
1-105 Beta Silah ve Zırhlar aktif
Simya,Kuşak yok.
Nemere,Razador Yok.
Exp drop oranları test sürümünde yükseltildi düşürülmesi gerekli.
Npcler emek olarak ayarlandı fiyatlar pahalılaştırıldı.
Sınırsız pot,pelerin aktif etmek istiyorsanız cores>channel game auth config içinde 0 ı 1 yapmanız yeterlidir.
Katakomb Azrailide dahil bütün bossların sandıkların TR Tipi olarak ayarlandı.
Işınlanma Yüzüğü[TR Haritası şeklinde],Efsun Botları hızlı menüdedir.
Beta Maplara ışınlanmak için her köye npc sabitlendi.[TR Haritanın düzeni bozulmasın diye]
Level gösterimi kapatıldı,isteyen aktif edebilir size kalmış.
Cehennem Kaskı ve Bileziği aktif edildi dönüşümlere eklendi.
Fileste sorun bulunamadı isteyen sistem ekleyip server kurabilir size kalmış.
NOT:Oyunu kurduğunuz zaman player.alısveris hatası verebilir onu aldırmayın oyuna etkisi yoktur isteyen navicattan düzeltebilir sorunu size kalmış ben uğraşmadım.
Server +400 onlineda test edildi.[NOT:Serverımız hala aktiftir,files bölümü kural gereği ismi gizledim]
Party flag,UT aktiftir.
Oyuna girmek için pack/v3 klasöründen serverip düzenlenmesi yeterlidir,root dosyasının açılmasına gerek yoktur.Oyunun açıldığına dair kanıt aşağıdadır.Gizlilik açısından nickname ve servername gizlidir.
3qmddp.jpg

BAqkkQ.jpg

Mysql şifre:123456
Admin hesap kayıtlı ama yazayım yinede:ID>admin şifre>12345
Linklere gelelim.
Game ve Mysql:
FullPack+Srcler:

Arkadaşlar Virüstotal atacaktım fakat boyutu büyük olduğu için atamadım pcde virüs programıda yok taratan olursa eklerim konuya iyi günler.
Özelden Yollarmısın Serverin Link"i ile Firma Linklerini?

@FuryM2 Konunuza 24 Saat İçinde Virüstotal Ekleyiniz Aksi Taktirde Konunuz Kapatılıcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri