- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,430
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Senin hayatında göremeyeceğin dosyalar benim elimde var kime niye yalvarayım ufak ergen ? xDD Senin ne başarı bilgin varmış yaz bakalım ufaklık bi anlayalım hepimiz. Benim çok şükür işim gücüm, durumum yerinde. Senin gibi bir ergen max gelip elimi öpüp harçlık isteyebilir. Bir ergen olduğun için tanımadığın insanlar hakkında böyle konuşmanı yadırgamıyorum tabi. Bu arada niye bu kadar alevlendin yiaaa fkopdgakölsddgösadlög ergen kızdı galiba biraz ???dev abilerime yalakalık yapayım sonra abilerimden dosya yalvarayım . Başarın yok bilgin yok real hayatında sevilmiyorsun tipine bakacak kız bile yoktur eminim gargamel burnun olduğu için. Bu şekilde sadece yorum yaparak ortalıkta sürünmeye devam et bir ara iban at papuç giymeyi bırakta sana bi çift ayakkabı alayım abim sevaptır xd
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,430
- DevLira
- 12
Şaka yapıyosun bu mu flödşsaagöşlasdlşölösadşölşgadsölşgasdlşöölöşagdsslöşagsdlöşlöşsgddlöşagsdlöşşlşögsaddKardeşim kaşlarına bakıyorum alınmış tertemiz saçlarına bakıyorum fönlü buruna bakıyorum fındık gibi dudaklara rujlar yeni sürülmüş piyasada millete kız bırakmıyorsun ki !!!
Ekli dosyayı görüntüle 76075
- Konular
- 3
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 2,365
- DevLira
- 0
Bir insanı dış görünüşünden vurmam ama bu arkadaş kaşınmış birazcıkŞaka yapıyosun bu mu flödşsaagöşlasdlşölösadşölşgadsölşgasdlşöölöşagdsslöşagsdlöşlöşsgddlöşagsdlöşşlşögsadd
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)