noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Capella Server Files - Game & Mysql Ve Açık Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
  • Etiketler Etiketler
    metin2 server files
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ortopedi-travmatoloji-ortopedivetravmatoloji-aybarstekcan-saglikli-kemikler.png
Akşam yemeğini niye attın ki ? neyse afiyet olsun kardeşim :))

yok sana iftarını açman için en sevdiğin yemeği attım memnun kalmadınmı
kalmadınmı değil, kalmadın mı. Sen önce Türkçe konuşmayı öğren bakalım ufaklık. Lafı yiyince aynı şekilde karşılık veriyor bir de ergen xD köy paylaşımlarının bile başına manjiden ders yazan bir vasıfsız yıkıksın. Git milleti dolandırmaya çalış sen capella src satıyorum diye ergen seni ahahahahha

kalmadınmı değil, kalmadın mı. Sen önce Türkçe konuşmayı öğren bakalım ufaklık. Lafı yiyince aynı şekilde karşılık veriyor bir de ergen xD köy paylaşımlarının bile başına manjiden ders yazan bir vasıfsız yıkıksın. Git milleti dolandırmaya çalış sen capella src satıyorum diye ergen seni ahahahahha
tam istediğim kıvama geldin kudurmaman için kemik hediye ettim oda işe yaramadı bea kardeş

tam istediğim kıvama geldin kudurmaman için kemik hediye ettim oda işe yaramadı bea kardeş
Şu an kuduran ben değilim gibi duruyor sanki ama neyse bakalım ufaklık, dediğim gibi afiyet olsun yediğin yemeklerin görsellerini paylaşmaya devam et böyle xDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri