- Konular
- 4
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bilader sende metin2nin pikaçusumusun hayırdır oğlum bune kurtarıcılık merakı bırak o tr yönetimindeki keçapmı mayonezmi hamburgermi nedir onlar uğraşsın sanamı kaldı aşırı uyuz ettin beni bak.Evet komigim. Nasıl m2bob geliştiricisinin kisisel bilgileri şirkete verip m2bob u durdurttuysam birçok özelliği fixlettiysem bununda üstesinden gelirim ugrasirim dert etmeyin bunlarıFnk
Aşkın akkoca felan dahil çoğu kişi zaten kullanmakta. Alttan alttan bu işler olmaz biraz gun yuzune çıkması lazım bazı şeylerin gizli saklı olmaz öyle hahaha.
- Konular
- 9
- Online süresi
- 12d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 362
- DevLira
- 0
ahahahhaha cidden komiksin aferim kardeşim böyle devam dünyayı kurtarıcaksınEvet komigim. Nasıl m2bob geliştiricisinin kisisel bilgileri şirkete verip m2bob u durdurttuysam birçok özelliği fixlettiysem bununda üstesinden gelirim ugrasirim dert etmeyin bunlarıFnk
Aşkın akkoca felan dahil çoğu kişi zaten kullanmakta. Alttan alttan bu işler olmaz biraz gun yuzune çıkması lazım bazı şeylerin gizli saklı olmaz öyle hahaha.
- Konular
- 4
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 3
anladım paylaşman en güzeli olur benceEski metin2 dosyaları ile çalıştığının farkındayım. Biraz daha zorlarsanız burada paylaşıma başlayacağım.
Uğraştırma beni kardeşim işerim var
Ama ben güncelliyorumda deme lütfen tşk.
@fako4455 Kanka zıtlasıyorlar o yuzden..Bende senın gıbı uyuz oluyorum sebebi bu.. Cok degısık tıpler var..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)