noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum METİN2 TR & PVP GÜNCEL M2BOB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet komigim. Nasıl m2bob geliştiricisinin kisisel bilgileri şirkete verip m2bob u durdurttuysam birçok özelliği fixlettiysem bununda üstesinden gelirim ugrasirim dert etmeyin bunları ;) Fnk;)

Aşkın akkoca felan dahil çoğu kişi zaten kullanmakta. Alttan alttan bu işler olmaz biraz gun yuzune çıkması lazım bazı şeylerin gizli saklı olmaz öyle hahaha.
bilader sende metin2nin pikaçusumusun hayırdır oğlum bune kurtarıcılık merakı bırak o tr yönetimindeki keçapmı mayonezmi hamburgermi nedir onlar uğraşsın sanamı kaldı aşırı uyuz ettin beni bak.

Evet komigim. Nasıl m2bob geliştiricisinin kisisel bilgileri şirkete verip m2bob u durdurttuysam birçok özelliği fixlettiysem bununda üstesinden gelirim ugrasirim dert etmeyin bunları ;) Fnk;)

Aşkın akkoca felan dahil çoğu kişi zaten kullanmakta. Alttan alttan bu işler olmaz biraz gun yuzune çıkması lazım bazı şeylerin gizli saklı olmaz öyle hahaha.
ahahahhaha cidden komiksin aferim kardeşim böyle devam dünyayı kurtarıcaksın

Eski metin2 dosyaları ile çalıştığının farkındayım. Biraz daha zorlarsanız burada paylaşıma başlayacağım.
Uğraştırma beni kardeşim işerim var :D

Ama ben güncelliyorumda deme lütfen tşk.

@fako4455 Kanka zıtlasıyorlar o yuzden.. :D Bende senın gıbı uyuz oluyorum sebebi bu.. Cok degısık tıpler var..

Eski metin2 dosyaları ile çalıştığının farkındayım. Biraz daha zorlarsanız burada paylaşıma başlayacağım.
Uğraştırma beni kardeşim işerim var :D

Ama ben güncelliyorumda deme lütfen tşk.

@fako4455 Kanka zıtlasıyorlar o yuzden.. :D Bende senın gıbı uyuz oluyorum sebebi bu.. Cok degısık tıpler var..
anladım paylaşman en güzeli olur bence

Hile fixlendiğinden konu sahibinin bilgisi dahilinde kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri