Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Sınırsız İstiridye Yapma Bugu / Nasıl Yapılır ?

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yayıncı adı vermek serbest mi ? Çünkü vereceğim isimdeki yayıncı bu bug ile alakalı 1.5 saatlik video yayınladı,bugu bulduğunu ve nasıl yaptığını iddia eden bir arkadaş geldi yayına.

Konuyu diger takipciler ve arkadaslar inceleyip yorum eklerse seviniriz

Server gg yapmışlar dün gördüm yayını izledim bug yapmaya başladıklarından itibaren.
Metin2 TR bu gidişatta 5-10 user ile oynamaya başlayacak.
Her güncellemeyle gelen buglar bence bilerek yapılıyor artık yıllardır hile vs engellenmediği için - günümüz pvplerinde bile engelleniyor - kendilerinin para kazanmak için anlaşmalı olarak sürdüklerini düşünmekteyim yıllardır.

Ne kadar doğru bilmem ama deniz kızı sandığı falan diyor ilk video dk altta yazıyor anahtarsız falan filan
jqaoOW.png

her zamanki fiyaskolar

Deniz kızı sandığı ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü içinden istiridye çıkıyor. Altın balikla ilgili bugdu bakımdan sonra oltaya altın ton balığı bile vurmuyor açık kapanmış cor bugu da herkes birşey yazmış hepsini denedim hiçbiri olmadı sadece laf hepsi su anlık bir bug ile karşılaşmadım bakımdan sonra gören varsa videolu kanıt ile sunsun su saatte hala bug yapıyorlar diye

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri