HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elden Ring'deki Prattling Pates , karakterinizin bir şeyler söylemesini sağlamak için donatılabilen ve kullanılabilen öğelerdir, ancak bunu söyleyen gerçekten Pate'dir. Prattling Pates değişkendir, ancak genellikle kısa bir veya iki kelimelik ifadelerle sınırlıdır. Prattling Pate: Lütfen Yardım Edin de dahil olmak üzere Elden Ring'de oldukça erken bulunabilecek birkaç tane var .
Prattling Pates ne yapar?
Prattling Pates, önceki FromSoft oyunlarındaki Carvings ile aynı şekilde çalışır, ancak gürültü karakterleri oluşturmak için öğeyi yere düşürmek yerine yüzlerine kaldırır. Tek oyunculu oyunda bu benzersiz öğeler için pek çok uygulama yok elbette, ancak yine de imrenilen öğelerdir.
Prattling Pate'e Yardım Edin'i Nerede Bulabilirsiniz?
Yeraltı mezarlığını geçin ve sonunda kendinizi yeniden doğmayı asla bırakmayan iskeletlerle dolu büyük, su basmış bir odada bulacaksınız ( düzgün bir şekilde öldürülmüş olsalar bile ). Bu alandan geçin ve yerdeki eşyalara dikkat edin. Bu sular altında kalan bölgedeki eşyalardan biri Prattling Pate: Lütfen Yardım edin, ancak iskelet sürüsünden kaçana kadar kutlama yapmayın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)