romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Navicat Filezilla Tek Programda Toplandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @UğurKaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

açık kaynak kodlu değilse hiçbir şekilde güvenilir durmuyor neden server bilgilerini oraya girelim ki
Ortada bir emek olacak sistemleri entegre etmekte falan filan belki Metin2 dünyasında bir ilk olacak açık kaynak olarak hayatta paylasmam. Kendi emeğime ihanet etmiş olurum. Birde bunun web sitesi kısacası php tabanlı olarak ta yapılacak.

Ortada bir emek olacak sistemleri entegre etmekte falan filan belki Metin2 dünyasında bir ilk olacak açık kaynak olarak hayatta paylasmam. Kendi emeğime ihanet etmiş olurum. Birde bunun web sitesi kısacası php tabanlı olarak ta yapılacak.
Bir tek irispanelde var oda 1 tane filese entegre edilmiş okadar benim ki hepsine entegre etmek. He amacım irispaneli bitirmek mi evet bitirecem. Hiçbir şeyi hakketmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 73262
Ekli dosyayı görüntüle 73263
Ekli dosyayı görüntüle 73264
Ekli dosyayı görüntüle 73266

Programımızı tam yapamadık ama gerekli güncellemeleri her geçen gün atacağız program hakkında ayrıntılı bilgi almak için özel olarak konuşuruz!
Gerekli olan MySQL - SFTP Oyun içi ayarları programa eklenmiştir! dediğim gibi program her geçen gün güncelleme alacaktır!

1 Aylık Paket : 100 TL
3 Aylık Paket : 250 TL
6 Aylık Paket : 500 TL
1 Yıllık Paket : 800 TL

Sınırsız Satışımız Yoktur!

Discord: UğurKaya#5668
WhatsApp Destek: +1 929-242-1283

Merhabalar,

Projeniz oldukça başarılı. Fakat iki açıdan ele almak istediğim bir konu var.

• Konu içeriğinizde bulunan hitap ve ilk bakış
  • Program çalışmanız için gerekli öngörü ve öneriler.

Konu içeriğinizde bulunan hitap ve ilk bakış

Konuyu okudum, zira her mesajınız da karşı tarafa bağırmanın ve saygısızlığın anlamı olarak kabul edilen (!) işaretini kullanmışsınız. Bir ürünün satıcısı olduğunuzu ve burada bir müşteri arayışı içerisinde olduğunuzu belirtmeme gerek yoktur sanırım. Lütfen bu nedenle, emir kipi ve bağırmanın sembolünü gerekli olmadıkça yorumlarınız da ve hitaplarınız da kullanmayın. Onun dışında daha da fazla başarılı olmanız dileğimle.

Program çalışmanız için gerekli öngörü ve öneriler

Program çalışmanızı inceledim, muhtemelen C++ uygulaması olduğunu düşünüyorum. İşlevsellik ve fonksiyonel açıdan birden fazla yazılımın yaptığı yükü tek bir çatı altında toplamanız oldukça hoş. Özellik ile bu işe yeni başlayan kimselerin kolaylık ile işlerini yürütebileceği bir toplu taban olmuş. Fakat programın görüntüsü UI/GUI pek hoş değil ve hiç nezih bir görüntü sağlamıyor. Size tavsiyem, bir framework çerçevesi kullanmanız. Örnek olarak belirmek gerekirse;

- Bunifu Framework ile daha hoş ve kaliteli UI/GUI tasarlayabilir, ürünün bir sonraki güncellemelerinde update verebilirsiniz.
- Lisans sistemi olarak ne kullandınız bilemiyorum, ancak bunun içinde belirli başlı ve güvenli lisans hizmetleri mevcut.
- İlgili söz konusu programa ne tür bir authentication ya da authoritative desteği sağladınız? Bir kullanıcının sağladığı giriş verileri başka bir program kullanıcısı tarafından bypass edilebilme riski taşıyor mu? Bunun için nasıl bir yol izlediniz? (OpenSSL, OnCrypt vb) tabanlı bir güvenlik algoritmanız var mı ?
- Bu yazılımı neden web tabanlı değilde .NET tabanlı yapmayı düşündünüz? Web tabanlı yazılımların güvenliği daha üst seviyede olabiliyor, yine de yürütülebilir dosya sistemi olarak yapacaksanız da örneğin Angular NodeJs kullanabilirsiniz, web tabanlı olması içinde Java veya Ruby Rails ile bir çalışma hazırlanabilirdi.

Angular NodeJS tabanlı, kendi MMORPG oyunumuz için kullandığımız editör sistemimizi örnek göstermem de sanırım sakınca yoktur. Projeniz ile aynı işi yapmakta, sadece çok daha fazla gelişmiş ve içerisinde RSC (remote server control) gibi özellikleri var.

Kişisel gözlemlerim şimdilik bu kadar, iyi satışlar dilerim..

Keyifli forumlar.

Merhabalar,

Projeniz oldukça başarılı. Fakat iki açıdan ele almak istediğim bir konu var.

• Konu içeriğinizde bulunan hitap ve ilk bakış
  • Program çalışmanız için gerekli öngörü ve öneriler.

Konu içeriğinizde bulunan hitap ve ilk bakış

Konuyu okudum, zira her mesajınız da karşı tarafa bağırmanın ve saygısızlığın anlamı olarak kabul edilen (!) işaretini kullanmışsınız. Bir ürünün satıcısı olduğunuzu ve burada bir müşteri arayışı içerisinde olduğunuzu belirtmeme gerek yoktur sanırım. Lütfen bu nedenle, emir kipi ve bağırmanın sembolünü gerekli olmadıkça yorumlarınız da ve hitaplarınız da kullanmayın. Onun dışında daha da fazla başarılı olmanız dileğimle.

Program çalışmanız için gerekli öngörü ve öneriler

Program çalışmanızı inceledim, muhtemelen C++ uygulaması olduğunu düşünüyorum. İşlevsellik ve fonksiyonel açıdan birden fazla yazılımın yaptığı yükü tek bir çatı altında toplamanız oldukça hoş. Özellik ile bu işe yeni başlayan kimselerin kolaylık ile işlerini yürütebileceği bir toplu taban olmuş. Fakat programın görüntüsü UI/GUI pek hoş değil ve hiç nezih bir görüntü sağlamıyor. Size tavsiyem, bir framework çerçevesi kullanmanız. Örnek olarak belirmek gerekirse;

- Bunifu Framework ile daha hoş ve kaliteli UI/GUI tasarlayabilir, ürünün bir sonraki güncellemelerinde update verebilirsiniz.
- Lisans sistemi olarak ne kullandınız bilemiyorum, ancak bunun içinde belirli başlı ve güvenli lisans hizmetleri mevcut.
- İlgili söz konusu programa ne tür bir authentication ya da authoritative desteği sağladınız? Bir kullanıcının sağladığı giriş verileri başka bir program kullanıcısı tarafından bypass edilebilme riski taşıyor mu? Bunun için nasıl bir yol izlediniz? (OpenSSL, OnCrypt vb) tabanlı bir güvenlik algoritmanız var mı ?
- Bu yazılımı neden web tabanlı değilde .NET tabanlı yapmayı düşündünüz? Web tabanlı yazılımların güvenliği daha üst seviyede olabiliyor, yine de yürütülebilir dosya sistemi olarak yapacaksanız da örneğin Angular NodeJs kullanabilirsiniz, web tabanlı olması içinde Java veya Ruby Rails ile bir çalışma hazırlanabilirdi.

Angular NodeJS tabanlı, kendi MMORPG oyunumuz için kullandığımız editör sistemimizi örnek göstermem de sanırım sakınca yoktur. Projeniz ile aynı işi yapmakta, sadece çok daha fazla gelişmiş ve içerisinde RSC (remote server control) gibi özellikleri var.

Kişisel gözlemlerim şimdilik bu kadar, iyi satışlar dilerim..

Keyifli forumlar.
Görsel olarak şuan geliştirmeyi dusunmuyorum benim için işlevi önemli olacak. Fikirlerin ve şahsi sorunlarımı dile getirdiğin için sağol. Tabii ki de bir yerden sonra görsel olarak adımlar atilicaktır. İlk başta dedigim gibi işlevi önemli benim için.

Görsel olarak şuan geliştirmeyi dusunmuyorum benim için işlevi önemli olacak. Fikirlerin ve şahsi sorunlarımı dile getirdiğin için sağol. Tabii ki de bir yerden sonra görsel olarak adımlar atilicaktır. İlk başta dedigim gibi işlevi önemli benim için.
.net tabanlı yapmamın. Amacı source tabanlı sistemlerin daha hızlı bir şekilde entegre edebilmesi. PHP tabanlı yaptığımda. Tek bir filesin source kısmıyla iş yapılabilirdi. Bunun için .net tabanlı düşündüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri