Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Resmi Discord'a bağlanamama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkusuzumben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, dün akşam oyun senin için mevcut değildir hatası aldım ve ticket gönderdim fakat hala yanıt gelmedi. Dolayısıyla metin2'nin resmi discord hesabına giriş yapmak istedim fakat discordda bağlanırken hata veriyor tühh.. diye bir şey. Çözümü bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar, dün akşam oyun senin için mevcut değildir hatası aldım ve ticket gönderdim fakat hala yanıt gelmedi. Dolayısıyla metin2'nin resmi discord hesabına giriş yapmak istedim fakat discordda bağlanırken hata veriyor tühh.. diye bir şey. Çözümü bilen var mı?
Oyun şu anda senin için mevcut değil. Lütfen destek ekibine başvur.” Uyarısı bir “hata” değil, Gameforge tarafından uygulanan güvenlik mekanizmasıdır. Bu uyarının olası sebepleri ; Hesap paylaşımı , aynı anda 2 farklı adresten hesaba giriş yapılması , vpn kullanılması , çeşitli hile kullanımlarıdır.

Kuralları gözden geçirerek hesabınıza giriş yapmayı tekrar deneyin. Aksi takdirde gameforce yetkililerine ticket atmalısınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri