farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Sistem Ekleme yardım talebi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karpakyan22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 568

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar forumu takip ediyordum fakat hayalet olarak yani hesabım yoktu bugün ilk kez hesap oluşturarak giriş yapmak istedim.

İsteğim
herhangi bir altyapı filesine temel sistemler bile olur ornegin 4 taş hızlı statü gibi warez fark etmez fileste fark etmez sistem eklemeyi öğrenmek filezilla ve navicat hakkında bilgim var fakat sistem eklemek üzerine hiç bilgim yok temelini dahi öğrensem iyi olur diye düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Hoşbulduk özür dilerim kategori için sistem ekleme hakkında herhangi bir konu varmı temel olarak göz atabileceğim bulamadım genelde bir program üzerinden yapıyorlar programı vermemişler

Sistem eklemek mi kodlamak mı ? Eğer konumuz eklemek ise kodlamak olsun çünkü eklemek //Arat , //Bul , //Altına ekle , //Değiştir bunlardan başka bir şey değil bana göre zaten mesele eklenmekte değil uyumluluğu yapabilmekte bunlarda anlatma ile değil zamanla olacak şeyler bu işten ekmek yiyende var. Sanmıyorum birinin öğreteceğini ama yardımcı olurlar sen başla bir yerden takıldığın yerde gel Soru - Cevap bölümüne hata aldığın yeri söyle yardımcı olacak insanlar çıkar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri