- Konular
- 10,503
- Online süresi
- 2d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 3,271
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 661
- MmoLira
- 797
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son zamanlarda bütün firmalarda bir 3 boyutlu oyun yapma hastalığı var. Her oyunu illa da 3 boyutlu yapacağız diye nice oyunları telef ettiler. War Craft 3 bu konuda güzel bir örnek. Oysa ki bir oyunu eğlenceli yapan onun ne kadar boyuta sahip olduğu değil ne kadar ruha sahip olduğudur. Bu ruhu 2. boyutta da yakalamak mümkündür.
Acaba Black Isle Studios Icewind Dale`de böyle bir hata yapar mı diye korkuyordum. Neyseki Icewind Dale 2`de bu konuda birinci oyuna kıyasla pek büyük bir değişiklik yok. Aslında Icewind Dale`de neredeyse hiç bir değişiklik yok. Oyunu beğenmemekle hayal kırıklığına uğramak farklı şeylerdir. Ben oyunu beğendim ama daha yeni şeyler de beklerdim doğrusu. Bir FRPciden çok bir PC oyuncusu gözüyle bakarsak değişen bir kaç şey; konusu, karakter portreleri ve yeni çözünürlük özellikleriden ibaret. Bir de karakter sınıfları derinleştirilip, bazı sınıfların alt sınıfları da oyuna dahil edilmiş.
Acaba Black Isle Studios Icewind Dale`de böyle bir hata yapar mı diye korkuyordum. Neyseki Icewind Dale 2`de bu konuda birinci oyuna kıyasla pek büyük bir değişiklik yok. Aslında Icewind Dale`de neredeyse hiç bir değişiklik yok. Oyunu beğenmemekle hayal kırıklığına uğramak farklı şeylerdir. Ben oyunu beğendim ama daha yeni şeyler de beklerdim doğrusu. Bir FRPciden çok bir PC oyuncusu gözüyle bakarsak değişen bir kaç şey; konusu, karakter portreleri ve yeni çözünürlük özellikleriden ibaret. Bir de karakter sınıfları derinleştirilip, bazı sınıfların alt sınıfları da oyuna dahil edilmiş.