emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

ITJA 104-105 WSLİK FİLES V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IT-JA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim kanıt istedin ya o yüzden atıyorum hani :D
Attığım konuya dikkatli bakarsan ortağımın mesajı konuda mevcut. Ben piyasayı bıraktığım için buralarda yoktum ben yokken dönmüş o satış işleri felan.
Filesi sunuculara satan da bireysellere satan da ben değilim :)
Bende sattım. Ki satarım ben benim filesim demedim. Sunucu hizmeti filesi dedim çıkaydın benim files deseydin.

Bende sattım. Ki satarım ben benim filesim demedim. Sunucu hizmeti filesi dedim çıkaydın benim files deseydin.
Sat kardeşim helali hoş olsun. Ama filesimi ilk paylaştığın zamanki mesajlarını da gördüm. Benim eğlence için yaptığım dosyalar kimilerine ekmek kapısı olmuş ne güzel :)

Sat kardeşim helali hoş olsun. Ama filesimi ilk paylaştığın zamanki mesajlarını da gördüm. Benim eğlence için yaptığım dosyalar kimilerine ekmek kapısı olmuş ne güzel :)
Ben senin eklediğin köstümleri fişleri zırhlara kadar itemlerin oranlarına kadar questler ine kadar değiştirdim. Benim de bir emeğim oldugu için banada helali hoştur. Sistemler hariç hepsinde değişiklikler var. O konuda sen helal et.

Gaza getiriyor lar usta. Bu formda 2 3 kişi var zabaniler nerden vursam diye nöbetteler formda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri