mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ITJA 104-105 WSLİK FİLES V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IT-JA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İçinde hala benim imzam var zaten görebiliyorum benim paylaştığım olduğunu :)

Sen bu sektörde fazla kalma kardeşim sonun manji burak gibi olur gider capella files kullanırsın. :)
Okadar insan çıktı files benim diye satışa burda bile çıkardılar. Sen yoktun. Ne olaylar çıktı sen yoktun sunucu hizmeti mahkemeye verdi sen yoktun. Adam gibi ortaya çıkaydın benim filesim deseydin. Bir kere bile bu files benim demedim. Eğer öyle birşey varsa bana kanıt. At erkekliği ni göster. Burda kendi kafanı büyütme icraat göster kanıt at

Okadar insan çıktı files benim diye satışa burda bile çıkardılar. Sen yoktun. Ne olaylar çıktı sen yoktun sunucu hizmeti mahkemeye verdi sen yoktun. Adam gibi ortaya çıkaydın benim filesim deseydin. Bir kere bile bu files benim demedim. Eğer öyle birşey varsa bana kanıt. At erkekliği ni göster. Burda kendi kafanı büyütme icraat göster kanıt at
sen yazdığın cümleyi şiir olarak yazsaydın alt alta sen yoktun sen yoktun bunedir ogglim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri