M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

ITJA 104-105 WSLİK FİLES V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IT-JA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IT-JA

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
19
Çözüm
2
Online süresi
16d 21h
Reaksiyon Skoru
101
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
300
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

e6LYujN.jpeg

GM Giriş Bilgileri:
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: 12345

Game:
FREEBSD 11.4
GCC49
MYSQL 5.5

Client:
Visual Studio 2013

MySQL

GAME

PACK

Source

FİLES TANITIM

Siteye girip kayıt olup packı indirip oyunu test amaçlı görebilirsiniz

MuratK adli şahsın konusundan source alınmıştır.

Not: Files Aç oyna şeklinde ayarlanmıştır. Herşeyi hazırdır dmagelerine kadar....

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

GM Giriş Bilgileri:
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: 12345

Game:
FREEBSD 11.4
GCC49
MYSQL 5.5

Client:
Visual Studio 2013

MySQL Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

GAME
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

PACK

Source

FİLES TANITIM

Siteye girip kayıt olup packı indirip oyunu test amaçlı görebilirsiniz

MuratK adli şahsın konusundan source alınmıştır.

Not: Files Aç oyna şeklinde ayarlanmıştır. Herşeyi hazırdır dmagelerine kadar....
bacım bakın ne gördüm
döbermannn
gel bili bili
s ve j'nin kadim dostluğu çok eskiye dayanır. bir gün uzak dünyada eski zamanlarda birbirine rakip iki köy varmış. bir köyde s ve ailesi, diğer köyde j ve dostları varmış. bir gün iki köy arasındaki gerginlik giderek artmış. öyle ki bu iki köy arasında ev, bahçe yakmalara kadar uzamış. ilk köyden yani s nin yaşadığı köyden bir kişi j'nin yaşadığı köye gelmiş. bu duruma bir son vermeye çalışmış. fakat j'nin yaşadığı köydeki halk s'den gelen kişiyi idam etmiş. bunun üzerine j'nin yaşadığı köy savaşa hazırlanmış. iki tarafta birbirlerinin köyüne ajanlar yollamış. savaş günü gelip çattığında ise s ailesinin adına savaşa gitmeye karar vermiş. j ise dostlarıyla çarpışmaya karar vermiş. ilk saldırıyı s'nin yaşadığı köy yapmış. j'nin dostlarından bir tanesi ise bu saldırıda ölmüş. j ve arkadaşları onun için bir cenaze bile hazırlayamamışken saldırıya geçmeye başlamış. savaş 1 hafta sürmüş. iki köy de fazlasıyla zararda çıkmış. kazanılanlar ve kaybedilenlerin arasında açık bir ara olduğu bu savaşın son damlaları gelmiş. j bir arkadaşı ile kalmış. s ise ailesini korumak adına hala hayattaymış. iki tarafta dinlenirken j arkadaşıyla konuşmaya başlamış. arkadaşı " bu savaşı saldırarak veya savunarak kazanamayız. iki tarafın da anlaşması gerekiyor." demiş. s ise ailesiyle konuşmuş ve j'nin arkadaşının önerisinde bulunmuşlar. ertesi gün savaşın bitmesi gereken gündü. bir taraf galip olacaktı. fakat j öne çıkarak iki köy arasındaki savaşta yüksek seslerle bağırmaya çalışmış. "savaşı bitirelim dostluk kuralım!" fakat kimse onu duymak istememiş. s ise j'nin çığlıklarına karşılık vererek ona katılmış. savaşta iki köy de farklı köylerden iki kişinin beraber olduğunu görünce savaşı durdurmuş. onların seslerine kulak vermişler. iki köy de verilen kayıplardan muzdarip olup savaşı bitirme kararı almış. j dostları anısına s'nin olduğu köye bir anıt yaptırmış. bu anıt bu savaşın unutulmaması için zaman boyunca orada kalmış. işte böylelikle s ve j'nin kadim dostluğu başlamış.
ee allahışkına muratın paylaştığı filesla aynı? karşılaştırma yaptım

paylaşım için teşekkürler, virüs taraması eklemek için 24 saatiniz var.

Bir arkadaş virustotal atarsa sevinirim.

bu sefer kaç kişilik ekip?

1644711229486.png

Name system ???? pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri