- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamlar
Bir kaç gün önce oyunun kendi rota sistemini kullanma ihtiyacım olmuştu methodu clientten ayıkladım.
Aşağıda C.E Auto Assemble templateleri var bunları execute ettikten sonra adrese gidip BYTE olarak alıp kendi projenize ekleyebilirsiniz resim olarak gösterdim.
ko_rota_start_fnc çalıştırılmadan önce gidilecek kordinat ile mevcut kordinat aynımı kontrol edilmeli aksi halde fonksiyon çalıştırıldığında karakter saçma sapan bir yere gidiyor.
ko_rota_stop_fnc execute edilmeden önce KO_OFF_GoX, KO_OFF_GoY, KO_OFF_GoZ 0 set edilmelidir aksi halde rota durmuyor.
Bir kaç gün önce oyunun kendi rota sistemini kullanma ihtiyacım olmuştu methodu clientten ayıkladım.
Aşağıda C.E Auto Assemble templateleri var bunları execute ettikten sonra adrese gidip BYTE olarak alıp kendi projenize ekleyebilirsiniz resim olarak gösterdim.
ko_rota_start_fnc çalıştırılmadan önce gidilecek kordinat ile mevcut kordinat aynımı kontrol edilmeli aksi halde fonksiyon çalıştırıldığında karakter saçma sapan bir yere gidiyor.
ko_rota_stop_fnc execute edilmeden önce KO_OFF_GoX, KO_OFF_GoY, KO_OFF_GoZ 0 set edilmelidir aksi halde rota durmuyor.
C#:
alloc(ko_rota_start_fnc, 512)
createthread(ko_rota_start_fnc)
ko_rota_start_fnc:
mov ecx,[00EFE228] //KO_PTR_CHR
mov [eax], (float)807 //X
mov [eax+4],0 //Z
mov [eax+8],(float)460 //Y
push eax
call 0056A1D0 //KO_ROTA_START
ret
//KO_ROTA_START - 83ECXX56578BF9E8QQ8B358B1DXXXXXXXX906AXXFFD7A185F6