cok uzun zaman oldu ozaman istemiştin reisPardon ? Siz Kimsiniz Tanıyamadım Aldım Felan demişsiniz Bayadır files Satışı yapmıyorum ve Güncellemeye para istemem ek bişey istersin Ücretini isterim Hayrıma Yapacak değilim Bu Bir iş sonuçta
güncelleme için para istenmez ek bişey istemişsindir bende ona takiben ücretini istemişimdir files alıyosan gördüğün şeyi alıyorsun sonuç olarak şunu ekleyelim gibi şeyler her zaman özel isteğe girercok uzun zaman oldu ozaman istemiştin reis
hayir oyle dğeil ben aldim 1 ay sonra güncelleme geldi istemiştin dostumgüncelleme için para istenmez ek bişey istemişsindir bende ona takiben ücretini istemişimdir files alıyosan gördüğün şeyi alıyorsun sonuç olarak şunu ekleyelim gibi şeyler her zaman özel isteğe girer
Güncelleme ayrı Yeni Files Paketi Farklı Sen benden Yeni files paketini istiyorsun güncellemede zaten Fix Vs. Oldugunda siz söylemeden ben teslim ediyordumhayir oyle dğeil ben aldim 1 ay sonra güncelleme geldi istemiştin dostum
peki siz yanliş hatirliyorsunuzGüncelleme ayrı Yeni Files Paketi Farklı Sen benden Yeni files paketini istiyorsun güncellemede zaten Fix Vs. Oldugunda siz söylemeden ben teslim ediyordum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)