- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 7,513
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
north un her sezonuna girip sonuna kadar oynayan ve 1 tane bile soruna rastlamayan biri olarak söylüyorum. Ne yapalım senin tavsiyene göre gidip karaktersiz platodan files mı alalım? cuma açıyor cumartesi sabahı sıfırlayıp diğer filesa geçiyor geçtiği filesta da patlıyor.Kardeşim sen ne hiera sever adam çıktın yahu? 15.000 Lira verip satın aldığım dosyalar. Batuyla hala konuşmalarım durur. Bir ton packet hatası var çocuğun'da dediği gibi. Umutlar 2 3 kere oyun açarak adam etmişlerdi. Boş boş cakkudu cukkudu muhabbeti yapıyorsun.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 20d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 1,242
- DevLira
- 0
Yok ya bahsettiğim Pitaya2 versiyon değil. Tam olarak şu; Kahverengi GUI ile oyun açmışlardı 2 ay oldu olmadı. Kendimde girip oynadım, client crash dışında bir hataları yoktu.knk platolar 2 gün arayla 2 farklı filesla açtılar ilkinde 50 tane sorun vardı sıfırlayıp 2. filesa geçtiler en son 3-5 oyuncu kalmıştı onlar da sövüyorlardı
- Konular
- 3
- Online süresi
- 20d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 1,242
- DevLira
- 0
Kankam sezonlarca oynayabilirsin, north2'nin ekonomik gücü vardı ve files'ı düzeltti. Bu hiera Filesta hata olmadığı anlamına gelmiyor. Dediğim gibi ücretini ödeyip satın aldığım dosyalardı Hiera2 dosyaları.north un her sezonuna girip sonuna kadar oynayan ve 1 tane bile soruna rastlamayan biri olarak söylüyorum. Ne yapalım senin tavsiyene göre gidip karaktersiz platodan files mı alalım? cuma açıyor cumartesi sabahı sıfırlayıp diğer filesa geçiyor geçtiği filesta da patlıyor.
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 7,513
- DevLira
- 0
tamam işte güzel kardeşim ben hiera filesta hata yok demedim mesajımı tekrar okur musun birkaç fix atıldıktan sonra taş gibi files dedim. mesajımı okumadan veya yanlış okuyup benimle tartışmaya giriyorsun niye hatasız diyim o filesaKankam sezonlarca oynayabilirsin, north2'nin ekonomik gücü vardı ve files'ı düzeltti. Bu hiera Filesta hata olmadığı anlamına gelmiyor. Dediğim gibi ücretini ödeyip satın aldığım dosyalardı Hiera2 dosyaları.

- Konular
- 3
- Online süresi
- 20d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 1,242
- DevLira
- 0
Est. Hatam olabilir kardeşim, hiera dosyaları beni üzen dosyalardı çok sevmem. Sen hiera tavsiye edersin ben başka bir şey fikirlerimiz uyuşmayabilir, sorun yok. iyi forumlar.tamam işte güzel kardeşim ben hiera filesta hata yok demedim mesajımı tekrar okur musun birkaç fix atıldıktan sonra taş gibi files dedim. mesajımı okumadan veya yanlış okuyup benimle tartışmaya giriyorsun niye hatasız diyim o filesa![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)