kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

55-120 +5000 ONLİNE DENENMİŞ SRC'Lİ FİLES FIRSAT !

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Sevgili TurkMmo Ailesi

55-120 Filesimı SRC'li bir şekilde satış kararı almış bulunmaktayım.
Kendi yaptığım diğer işlerden dolayı metin2 ile ve bilgisayarla geçen zamanı yaklaşık 1 sene kadar ara vermek zorundayım.
Bu sebepten dolayı daha önce kendiminde ve müşterileriminde açmış olduğu alt yapısını 2 sene önce ücreti ile başka bir arkadaştan almış olduğum dosyaları sorunsuz bir şekilde devir etmek istiyorum.
Oyun sorunsuz şekilde hazır alt yapı ve bütün SRC dosyaları ile verilcektir.
Detaylı video ve resimler konu altına eklenecektir.

Herkese hayırlı satışlar.
Dc : mt2ticaret

Neden Azera Global?

Azera Global Files uzun yıllardır geliştirilerek birçok oyunda test edilmiş ve kendini kanıtlamış bir yapıdır.
Tüm proto yapısı baştan düzenlenerek özenle hazırlanmıştır. Kostüm, pet, binek vb. nesneler PVM olarak belirlenip, seviye sistemli yapılmıştır.
Oyun içerisinde bulunan dönüşümler, metinlerden çıkan itemler, sandıklar, arındırmalar, bitkiler, şebnemler vb. özenle hazırlanmıştır. Müşterimiz dilerse değişiklik yapabilir.
Files içeriğinde bulunan bazı özellikler tanıtım sayfasını uzatmamak adına eklenmemiştir.
Azera Global Files anahtar teslim projedir.
Azera Global yüksek online hedefi olan, gelir elde etmek isteyen oyun sahipleri için özenle hazırlanmış içerikler sunmaktadır.
Siz ne isterseniz, hayal gücünüzde ne canlanıyor ise o yapıyı sizlere vereceğimiz ücretli Developer desteği ile kolayca yaratabilirsiniz.
Azera Global ile amacımız teknik bilgisi olan/olmayan herkesin kolaylıkla hem zamandan tasarruf etmesi hem de sürekli güncellenen dinamik bir yapı kullanmasını sağlamaktır.

Azera Global Files aşağıda belirtilen özellikleri garanti eder, aşağıda bulunmayan özellikleri garanti etmemektedir. Hata tespit etmeniz halinde destek sistemimiz üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

DETAYLI RESİMLERİ ve VİDEOLARI İNCELEYEBİLİRSİNİZ !

01.png

02.png

03.png

04.png

05.png

06.png

07.png

08.png

09.png

10.png

11.png

12.png

13.png

14.png

15.png

16.png

17.png

18.png

19.png

20.png

21.png

22.png

23.png

24.png

25.png

26.png

27.png

28.png

29.png

30.png

31.png

32.png

33.png

34.png

35.png

36.png

37.png

38.png

39.png

40.png

41.png

42.png

43.png

44.png

45.png

46.png

47.png

48.png

49.png

50.png

51.png

52.png

53.png

54.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu sefer adaletli olucam o kadar season görmüş files 65k az ama files sahibi bevis benim alakam yok dıyorsa sıkıntı var.

offline farm 90k satıldıgı bu piyasada 60k defalarca season görmüş files için az.
Tercih senin istediğin kişiden alabilirsin açık kaynak kodları bendede mevcut sorunsuz şekilde defalarca açıldı zaten bilgin yoksa destek alabilceğin birinden almanı tavsiye ederim benim dosyalarım hazır vaziyette kendime özgü yapı ile tasarladım.Geliştirme ve açma bilgin yoksa en iyisi bilişimden almanı tavsiye ederim.

Merhaba Sevgili TurkMmo Ailesi

55-120 Filesimı SRC'li bir şekilde satış kararı almış bulunmaktayım.
Kendi yaptığım diğer işlerden dolayı metin2 ile ve bilgisayarla geçen zamanı yaklaşık 1 sene kadar ara vermek zorundayım.
Bu sebepten dolayı daha önce kendiminde ve müşterileriminde açmış olduğu alt yapısını 2 sene önce ücreti ile başka bir arkadaştan almış olduğum dosyaları sorunsuz bir şekilde devir etmek istiyorum.
Oyun sorunsuz şekilde hazır alt yapı ve bütün SRC dosyaları ile verilcektir.
Detaylı video ve resimler konu altına eklenecektir.

Herkese hayırlı satışlar.
Dc : mt2ticaret

Neden Azera Global?

Azera Global Files uzun yıllardır geliştirilerek birçok oyunda test edilmiş ve kendini kanıtlamış bir yapıdır.
Tüm proto yapısı baştan düzenlenerek özenle hazırlanmıştır. Kostüm, pet, binek vb. nesneler PVM olarak belirlenip, seviye sistemli yapılmıştır.
Oyun içerisinde bulunan dönüşümler, metinlerden çıkan itemler, sandıklar, arındırmalar, bitkiler, şebnemler vb. özenle hazırlanmıştır. Müşterimiz dilerse değişiklik yapabilir.
Files içeriğinde bulunan bazı özellikler tanıtım sayfasını uzatmamak adına eklenmemiştir.
Azera Global Files anahtar teslim projedir.
Azera Global yüksek online hedefi olan, gelir elde etmek isteyen oyun sahipleri için özenle hazırlanmış içerikler sunmaktadır.
Siz ne isterseniz, hayal gücünüzde ne canlanıyor ise o yapıyı sizlere vereceğimiz ücretli Developer desteği ile kolayca yaratabilirsiniz.
Azera Global ile amacımız teknik bilgisi olan/olmayan herkesin kolaylıkla hem zamandan tasarruf etmesi hem de sürekli güncellenen dinamik bir yapı kullanmasını sağlamaktır.

Azera Global Files aşağıda belirtilen özellikleri garanti eder, aşağıda bulunmayan özellikleri garanti etmemektedir. Hata tespit etmeniz halinde destek sistemimiz üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

DETAYLI RESİMLERİ ve VİDEOLARI İNCELEYEBİLİRSİNİZ !

01.png

02.png

03.png

04.png

05.png

06.png

07.png

08.png

09.png

10.png

11.png

12.png

13.png

14.png

15.png

16.png

17.png

18.png

19.png

20.png

21.png

22.png

23.png

24.png

25.png

26.png

27.png

28.png

29.png

30.png

31.png

32.png

33.png

34.png

35.png

36.png

37.png

38.png

39.png

40.png

41.png

42.png

43.png

44.png

45.png

46.png

47.png

48.png

49.png

50.png

51.png

52.png

53.png

54.png

Fiyat nedir ?

Özelden çok yazan oldu açıklık getireyim benim elimde 1 tane altyapı 1 tane files yok her gelen müşteriye altyapı files geliştirmesi yapıyorum isteğe göre fakat satmaması gerektiğini belirtiyorum destek dışı kalacağını bilerek bu satışı yapar herkes iznimiz var tabi hayırlı satışlar.

Not: Sorun olduğunda veyahut problem yaşandığı zaman bana ulaşmak gibi bir durum olursa destek alamayacağını bilsin herkes konu ile alakam yoktur satış ile bir alakam yoktur herkese iyi forumlar dilerim.
Bevis çok doğru yazmış satış ile uzaktan yakından alakası yoktur çünkü kendi paramla 2 sene önce aldığım ve bugüne kadar geliştirip oyun açtığım files kendisinin hiç bir alakası yoktur.
Satış tarafımdan yapılmaktadır.
Sorun veyahut problem olduğunda ulaşacağınız insan bevis değildir benden aldığınız takdirde benim sorumlusu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri