orada açan Astreus patlamıştı saldırı taraflı önlem alamadıkları için sağlam bir saldırı yemişlerdi bilişimle uğraşıyorlardı en son hatırladığım topu ona atıyordu koruma mevzusu yüzünden bilişim korumaları hiç bir zaman %99+ koruma sağlamaz işini bilen her türlü aşar önemli olan oyun portlarına gelen saldırıyı yazılımsal olarak engellemek. en basitiyle örnek sunucu önüne ek makina koyup onun içine metin2 ye özel fırewall yazarak gelen paketleri süzer saldırgan davranışları sunucuya girmeden engellenebilir ve o ip den gelen bağlantıyı doğrudan engellenebilir. Astreus daki gibi saatlerce lag olmaz en fazla 1 dk içinde saldırı engellenir.MezuHost Daki 55-120 Kullanabilirsin
Umarım faydalı bir bilgilendirme olmuştur.
Sadece bilişime güvenerek büyük bir şeye kalkışmayın yanınızda yazılımsal açıdan tecrübeli bilgili insanlar bulunmalı yoksa başınız kötü ağrıyabilir.
Son düzenleme:
Bende ORaya bakiyordum tşkler yorumun içinorada açan Astreus patlamıştı saldırı taraflı önlem alamadıkları için sağlam bir saldırı yemişlerdi bilişimle uğraşıyorlardı en son hatırladığım topu ona atıyordu koruma mevzusu yüzünden bilişim korumaları hiç bir zaman %99+ koruma sağlamaz işini bilen her türlü aşar önemli olan oyun portlarına gelen saldırıyı yazılımsal olarak engellemek. en basitiyle örnek sunucu önüne ek makina koyup onun içine metin2 ye özel fırewall yazarak gelen paketleri süzer saldırgan davranışları sunucuya girmeden engellenebilir ve o ip den gelen bağlantıyı doğrudan engellenebilir. Astreus daki gibi saatlerce lag olmaz en fazla 1 dk içinde saldırı engellenir.
Umarım faydalı bir bilgilendirme olmuştur.
Sadece bilişime güvenerek büyük bir şeye kalkışmayın yanınızda yazılımsal açıdan tecrübeli bilgili insanlar bulunmalı yoksa başınız kötü ağrıyabilir.
Developer konusunda iyi bir geliştirici değil firmasal açıdan bakarsak diğer firmalardan daha iyidir geliştiricisi ama benim bazı tanıdığım insanlar en fazla 3 ayda sıfır bir altyapıyı aeldra yada o firma filesinden daha iyi bir files hemde sorunsuz yapabilecek insanlar tanıdım o yüzden developer kriterim biraz yüksek. O yüzden büyük çaplı bir projede özel geliştirici şart firewalından oyununa kadar her alanda tecrübeli insanlar bulunmalı. Diğer türlü amaç işi büyütmek değil de vur kaç tarzı eylemler için firmaların içinde en çok tercih edilen mezu filesi elseria dan gördük adamın nasıl kaçtığını.Dev Quark Dostum Benim Dedigim Sadece Developer En İyisini Koruma Felan Yazdırsanız Zaten Açılışta Sorun Olmaz Düşüncedeyim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)