Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Vipden SS :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

//edit ßyMesMes//

Süresiz banned yedin. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin Ve Bütün hackerların anasını sikeyim, Hack kullanmak ezikliğin bir göstergesidir.Hepiniz ibnesiniz size acıyorum yazık size.Servet5 ve RawenClaw'a katılıyorum. ha bu arada ey gidi ßyMesMes sende anana benzemişsin yha oda hackerdı onunki VIP deildi ama SİK'di hatırladığım kadarıyla anan Spop gibi bişeydi ama nasıydı hatırlamıom. Bu mesajı editleyenin anasını sikem. SS :) Hesap kötüydü zaten Banlanmaya hazırım.

1.Senin anan umrumda deil sülalen umrumda.
2.Anası sikilen oç babası olmayan piçtir :) (sen ve diğer hackerlar gibi.)
3.I fuck your family and HAckers Family.
4.Dün kü keranedeki kadın anan deildi babandı :)
5.Oradaki Keraneye ananı sikmek için gidiyorlar ne bekliyordun ?...
...

31.Uğraşma benim gibi aksiyle girerim ananın amına taksiyle :):):)....

Şikayet ediyorum, artık senin gibiler umrumda değil. ;)

Güzel bir site siteyi tek bozan şey bence hack ama herkez buraya hack için geliyor nerdeyse, bide hala övünüyorsunuz hack paylaşan tek siteyiz diye.Madem çok yardımseversiniz hack paylaşmayın lan hacklen birbirinize yardım ediyo olmuyorsunuz o kişiyi ezik durumuna e getiriyorsunuz oyunda hep alay konususunuz. Ve birde diğer kişilere saygısızlık ediyorsunuz buna yardım diyorsanız YAZIKLAR OLSUN size!!! Birde Emekleri umrumda değil demişsin seni kınıyorum adamlar bütün seneler boyunca çalışıp oynuyorlar. Hem senin nick ne öyle çakma desdes:mad::mad::mad:

gsoytumesdayeeeebkasyyns

Son düzenleme:
des_des3 çakması işte

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri