Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Vipden SS :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ahhhh bi kredi kartım olsa varyaaaaa :) bu hak bulmam lazım editleyerek bedava yapılabilir gibi.

Yapsan bile bu surekli pachtleniyor. Adam güncelliyor. Sanmam..

Evewt ßymesmes haklı Burası TurkMmo.com En iyi GÜncel hack sitesi (gibi bişey ama Yardım edenbirsite) !! CrossFire hacklerinin TÜRKİYEDE paylaşılması bU siteden sorulur diye biliriz
jhal.jpg

kutu hackİ buna 1000 basar.. .d

Yazık size, utanmadan hack kullanıyorsunuz ve övünerek söylüyorsunuz orda başka kişilerde oynuyor hacksiz oynayamıyorsanız oynamayın sonrada yüksek Levela gelip hava atıyorsunuz adam gibi oynayın şu oyunu adam gibi oynasanız oyunda hiç sorun çıkmaz, sizin gibiler yüzünden herkesin çarı banlanıyor hack kullanmasa bile banlıyorlar çarları nedeni sadece sizin gibi hackerlar eğer hackerlar olmasa hack diye şüpelenip banlamazlardı adam olun azcık.Başkalarının emeğine saygısızlık ediyorsunuz.Bu bir oyun kurallara göre oynayın ben Adam değilim diyosan kullan hack.Sen bu sitenin yönetici olsan site hacklense yada kimse kurallara uymasa filan mutlu olurmusun? Ne güzel onlarda konuları açarlar Zuhaha admin olma hacki ssli filan :):)..Saçmalama demeyin...Sitedeki kişilerin 10da 7si hack indirmek için filan burda kimsenin emeğine saygısızlık edemezsiniz bırakın hack işlerini artık...

Kesinlikle Cok İyi Konustun Dostum...Hacke Karsiyim Eskiden kullanmliğim vardir ama simdi asla hacke tamamen karsiyim z8 hack olayina karsi bi onlem alsa cok iyi olur...

ßyMesMes sen tek bir şey bile bilmeden konuşuyorsun ben hiç bir online oyunda hack kullanmadım ama banlandım bilip bilmeden konuşma Z8 Games Banned liste baktığımda hack diyordu hack gibi oynuyo olabilirim ama hack kullanmıyorum.Adamlarım ayak seslerini duyuyorum çkıp öldürüyorum hack diyorlar waller diyorlar.

Hack kullanmaya devam edin yaşınız küçük ki adam gibi oynayamıyorsnz (en azından zeka yaşınız küçük, ulan bunu dedim diye ban yiyebilirim ama sizin emeğinize ***** ztn bi b*k emek harcamıonuz direk hack indirin. Ezikler hacksiz oynayamassınız hack indirinuz hack alıyonuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri