- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Daha aşağıya iniyor. 

- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
Yazık size, utanmadan hack kullanıyorsunuz ve övünerek söylüyorsunuz orda başka kişilerde oynuyor hacksiz oynayamıyorsanız oynamayın sonrada yüksek Levela gelip hava atıyorsunuz adam gibi oynayın şu oyunu adam gibi oynasanız oyunda hiç sorun çıkmaz, sizin gibiler yüzünden herkesin çarı banlanıyor hack kullanmasa bile banlıyorlar çarları nedeni sadece sizin gibi hackerlar eğer hackerlar olmasa hack diye şüpelenip banlamazlardı adam olun azcık.Başkalarının emeğine saygısızlık ediyorsunuz.Bu bir oyun kurallara göre oynayın ben Adam değilim diyosan kullan hack.Sen bu sitenin yönetici olsan site hacklense yada kimse kurallara uymasa filan mutlu olurmusun? Ne güzel onlarda konuları açarlar Zuhaha admin olma hacki ssli filan 
..Saçmalama demeyin...Sitedeki kişilerin 10da 7si hack indirmek için filan burda kimsenin emeğine saygısızlık edemezsiniz bırakın hack işlerini artık...

..Saçmalama demeyin...Sitedeki kişilerin 10da 7si hack indirmek için filan burda kimsenin emeğine saygısızlık edemezsiniz bırakın hack işlerini artık...- Katılım
- 2 Ağu 2010
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Yazık size, utanmadan hack kullanıyorsunuz ve övünerek söylüyorsunuz orda başka kişilerde oynuyor hacksiz oynayamıyorsanız oynamayın sonrada yüksek Levela gelip hava atıyorsunuz adam gibi oynayın şu oyunu adam gibi oynasanız oyunda hiç sorun çıkmaz, sizin gibiler yüzünden herkesin çarı banlanıyor hack kullanmasa bile banlıyorlar çarları nedeni sadece sizin gibi hackerlar eğer hackerlar olmasa hack diye şüpelenip banlamazlardı adam olun azcık.Başkalarının emeğine saygısızlık ediyorsunuz.Bu bir oyun kurallara göre oynayın ben Adam değilim diyosan kullan hack.Sen bu sitenin yönetici olsan site hacklense yada kimse kurallara uymasa filan mutlu olurmusun? Ne güzel onlarda konuları açarlar Zuhaha admin olma hacki ssli filan..Saçmalama demeyin...Sitedeki kişilerin 10da 7si hack indirmek için filan burda kimsenin emeğine saygısızlık edemezsiniz bırakın hack işlerini artık...
1. İstediğim hacki kullanırım emekleri umrumda değil.

2. Hack kullanmayan kişiler banlanmaz.

3. I Love Hack
4. O resimdeki adam ben değilim. Benim çarım öyle ezik değil. Sadece orginal vip forumundan aldım. Ama vip bende de var

5. Zaten buraya adam hack indirmek için gelicek çünkü Türk CrossFire sitesi olarak hack paylaşan tek forumuz !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)