mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 212
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
5.00 yıldız(lar) 14 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamlar game src değişiklik olmadığı halde build alıyorum sorunsuz fakat yeni build gameyi alıp çalıştıramıyorum chler açılmıyor core veriyor coreyi açıyorum birşey yok sıkıntı mı var acaba ? ccache kurulu sorunsuz build alıyorum 49.531k eksiksiz
ftp item protodan kaynaklı olablrmi bi bakın

selamlar game src değişiklik olmadığı halde build alıyorum sorunsuz fakat yeni build gameyi alıp çalıştıramıyorum chler açılmıyor core veriyor coreyi açıyorum birşey yok sıkıntı mı var acaba ? ccache kurulu sorunsuz build alıyorum 49.531k eksiksiz
Reis buildi hem game srcden hemde ana dizinden al düzelir. ana dizinden build alsanda olur game src den bir sorun olmadı sürece almana gerek yok ana dizinden build aldığın zaman hem game src hem db src yi build alıyo.

Reis buildi hem game srcden hemde ana dizinden al düzelir. ana dizinden build alsanda olur game src den bir sorun olmadı sürece almana gerek yok ana dizinden build aldığın zaman hem game src hem db src yi build alıyo.
Teşekkürler dostum db de güncellenmeliymiş eskiymiş srcye göre ana konumdan gmake all yaparak bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözebilir çoğumuzun üşenip kaldırmadığı çoğu şey kaldırılmış temiz düzgün bir altyapı olduğunu düşünüyorm paylaşım için teşekkürler enes sanada yorumun için teşekkür ederim

Teşekkürler dostum db de güncellenmeliymiş eskiymiş srcye göre ana konumdan gmake all yaparak bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözebilir çoğumuzun üşenip kaldırmadığı çoğu şey kaldırılmış temiz düzgün bir altyapı olduğunu düşünüyorm paylaşım için teşekkürler enes sanada yorumun için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim galiba bu filesta zindan sorunu var timer mevzusu çalışmıyor o yüzden kullanıcak arkadaşlara gözden geçirmelerini tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri