HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ftp item protodan kaynaklı olablrmi bi bakınselamlar game src değişiklik olmadığı halde build alıyorum sorunsuz fakat yeni build gameyi alıp çalıştıramıyorum chler açılmıyor core veriyor coreyi açıyorum birşey yok sıkıntı mı var acaba ? ccache kurulu sorunsuz build alıyorum 49.531k eksiksiz
Reis buildi hem game srcden hemde ana dizinden al düzelir. ana dizinden build alsanda olur game src den bir sorun olmadı sürece almana gerek yok ana dizinden build aldığın zaman hem game src hem db src yi build alıyo.selamlar game src değişiklik olmadığı halde build alıyorum sorunsuz fakat yeni build gameyi alıp çalıştıramıyorum chler açılmıyor core veriyor coreyi açıyorum birşey yok sıkıntı mı var acaba ? ccache kurulu sorunsuz build alıyorum 49.531k eksiksiz
Teşekkürler dostum db de güncellenmeliymiş eskiymiş srcye göre ana konumdan gmake all yaparak bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözebilir çoğumuzun üşenip kaldırmadığı çoğu şey kaldırılmış temiz düzgün bir altyapı olduğunu düşünüyorm paylaşım için teşekkürler enes sanada yorumun için teşekkür ederimReis buildi hem game srcden hemde ana dizinden al düzelir. ana dizinden build alsanda olur game src den bir sorun olmadı sürece almana gerek yok ana dizinden build aldığın zaman hem game src hem db src yi build alıyo.
Ben teşekkür ederim galiba bu filesta zindan sorunu var timer mevzusu çalışmıyor o yüzden kullanıcak arkadaşlara gözden geçirmelerini tavsiye ederim.Teşekkürler dostum db de güncellenmeliymiş eskiymiş srcye göre ana konumdan gmake all yaparak bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözebilir çoğumuzun üşenip kaldırmadığı çoğu şey kaldırılmış temiz düzgün bir altyapı olduğunu düşünüyorm paylaşım için teşekkürler enes sanada yorumun için teşekkür ederim
filesle ilgilisi nasıl olsun kardeşim 0 sistem. zindan sistemini eklediysen sistemde hata. fileste ne hata buluyosunBen teşekkür ederim galiba bu filesta zindan sorunu var timer mevzusu çalışmıyor o yüzden kullanıcak arkadaşlara gözden geçirmelerini tavsiye ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)