HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
benim dememle olmuyor ki hosuma giden noktaları var nedir diye sorucak olursanız mysql sürümü felan cok iyi dediginiz gibi psm yapılmıs olması iyi güzel yanları bunlarpsm li files bu. ve optimizasyon kalitesi güzel. siz kullanırsanız yani kullanılır diyosanız alt yapı olrk bende kullanrm![]()
Tereddüt etmeye gerek yok başla devamı gelirpsm li files bu. ve optimizasyon kalitesi güzel. siz kullanırsanız yani kullanılır diyosanız alt yapı olrk bende kullanrm![]()
problem bendemi bilemedim ama locale_inc.h dosyası yok client sourcede ve o yuzden dolayı defineyi bulmadıgı icin client sourceyi build almıyor
Son düzenleme:
Controls.h üzerine yazıldı. Source klasörüne girdikten sonra göreceksinizproblem bendemi bilemedim ama locale_inc.h dosyası yok client sourcede ve o yuzden dolayı defineyi bulmadıgı icin client sourceyi build almıyor

controls.h neden userınterface icinde değil ?Controls.h üzerine yazıldı. Source klasörüne girdikten sonra göreceksiniz![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)