HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mysql 5.6 5.7 5.8 mariadb vs pek etki etmez burada etki eden psm olmuş onuda sökersin defineli uyarlarsınbenim dememle olmuyor ki hosuma giden noktaları var nedir diye sorucak olursanız mysql sürümü felan cok iyi dediginiz gibi psm yapılmıs olması iyi güzel yanları bunlar
Controls.h olarak userinterface içinde olmak zorunda değil. Locale inc yerine bu şekilde konumlandırma yapıldı anlamadım neden bu kadar dert ediyorsunuz? Ne değişecek userinterface içinde olunca? Şuanki pozisyon çok daha düzenli. Locale inc'e hangi defineyi giriyorsanız Controls.h'a gireceksiniz yani farkı yok.controls.h neden userınterface icinde değil ?
selamlar game src değişiklik olmadığı halde build alıyorum sorunsuz fakat yeni build gameyi alıp çalıştıramıyorum chler açılmıyor core veriyor coreyi açıyorum birşey yok sıkıntı mı var acaba ? ccache kurulu sorunsuz build alıyorum 49.531k eksiksiz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)