- Konular
- 4
- Online süresi
- 1g 18138s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 19
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Kısa ve öz olarak soruyorum ki şu üçü arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Kısa ve öz olarak soruyorum ki şu üçü arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
Won Ekli Tertemiz Altyapı Files
Game & DB Altyapısı : Mainline Released Client Source Altyapısı : Mainline Released Files Ve Pack : Maxmi 3.6 -- Azura Python Sürümü -> 2.7.15 Granny Sürümü -> 2.11.8.0 Boost Sürümü -> 1.67.0 DevIL Sürümü -> 1.8.0 Crypto++ Sürümü -> 7.0.0 LZO Sürümü -> 2.10 JPEG Lib Sürümü -> 9c 1) Forumdaki...
Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files V3 Yayında!
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...
[ALT-YAPI]Metin2 Alt yapılık Files(Buglar Fix)(v4)GÜNCELLENDİ!!
Merhabalar , V4'ü çıkarmış bulunmaktayım alnımın akıyla v4'ü çıkartıp her şeyinin fixlenmiş halini sunuyorum sizlere. v3'deki kronik sorunlar yok gayet temiz fixler yapıldı ve sunuldu. KONU GÜNCELLENMİŞTİR GCC49'A ÇEKİLDİ VE BİR ÇOK SORUN FİXLENDİ VE FİXLER EKLENDİ AŞAĞIYI OKUYABİLİRSİNİZ İd...