HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Neyse konuyu okuyanlar nerse sorun olduğunu kümün ne olduğunu anlar ayrıca dc sorunu olduğunda senden başka kimse elini deydirmemişti filese bunlardan neden bahsetmiyorsun
Dediğim gibi daha fazla senle tartışarak senle aynı kefeye koymaları istemem insanların beni.
Hayırlı satışlar tekrardan![]()
Yemin ederim 40 IQ
Birader ben kundakda çocuk iken 3serveri tek packa bağlayıp aynı anda idare ediyordum
Hepside birbirinden farklı server tiplemeleri biri vslik biri emek biri saltanat tarzı meşhurdu o zamanlar ve 3yıl idare ettim
34k'dan 40k'ya geçiren ilk kişi olabilirim o dönemde insanlar emekleri boşa gitmesin diye sıfırlama vs yapmadım
Üniversite için 2 yıl ara verdim serverida kapatmak zorunda kalmıştım sonra da metin2'ye ara ara bakmaya başladım
Bana ücretsiz sunucu sağlasın diye bilişimlere destek veriyordum
O fileste hala duruyor ve core vermiyor bir files core vermiyor diye iyi bir files olmuyorki zaten mainline core vermiyor sonradan yapılan işlemler bozuyor şayet bazı temel fixlemeleri yapılıysa
Şunu unutmaki ben şöyle yaptım ben böyle yaptım diyen adamdan hiç bir halt olmaz
Önce bir yazdığın yazıya bak, sonra bir de alta sıkıştırdığın cümleye bak sana diyecek başka lafım yok.Bundan sonrada tek mesaj atmam bu konuya merak etme. Kendi kendinizi bitirmişsiniz bana gerek kalmadı
"Şunu unutmaki ben şöyle yaptım ben böyle yaptım diyen adamdan hiç bir halt olmaz"
Önce bir yazdığın yazıya bak, sonra bir de alta sıkıştırdığın cümleye bak sana diyecek başka lafım yok.Bundan sonrada tek mesaj atmam bu konuya merak etme. Kendi kendinizi bitirmişsiniz bana gerek kalmadı
"Şunu unutmaki ben şöyle yaptım ben böyle yaptım diyen adamdan hiç bir halt olmaz"
Sana hitaben yazmıştım ama yine anlamak istediğin yere çektin
Sen her fırsatta bunu dillendiriyorsun
Şu foruma sor kimse bilmiyordur bunu ilk defa yazdım
2k oynatmak marifet değil yani parası olan reklamını yapıyor oyuncuyu sokuyor
2k'da core vermemiş muhabbetini bu işten anlamayan insanlara anlatın mainline zaten core vermiyor sen bir halt yeyip bozmadıysan
Ya sen hala bana ne çene yapıyorsun ki ?Sana hitaben yazmıştım ama yine anlamak istediğin yere çektin
Sen her fırsatta bunu dillendiriyorsun
Şu foruma sor kimse bilmiyordur bunu ilk defa yazdım
2k oynatmak marifet değil yani parası olan reklamını yapıyor oyuncuyu sokuyor
2k'da core vermemiş muhabbetini bu işten anlamayan insanlara anlatın mainline zaten core vermiyor sen bir halt yeyip bozmadıysan
Aç profilimi bak, 10 yıldır bu forumdayım benim bir tane şunu yaptım bunu yaptım diyip hayıflandığım bir yorumumu bulamazsın.
2k da core vermemiş muhabbetini bu işten anlamayan insanlara anlatın öyle mi ?
Coreye bilgi veriyorum
Entergame kullanıyor
İnbin yook
Bunlarıda metin2 den zerre anlamayan insanlara anlatın hadi naş
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)