Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

RoFi - Sistem Satış Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya sen hala bana ne çene yapıyorsun ki ?
Aç profilimi bak, 10 yıldır bu forumdayım benim bir tane şunu yaptım bunu yaptım diyip hayıflandığım bir yorumumu bulamazsın.
2k da core vermemiş muhabbetini bu işten anlamayan insanlara anlatın öyle mi ?

Coreye bilgi veriyorum
Entergame kullanıyor
İnbin yook

Bunlarıda metin2 den zerre anlamayan insanlara anlatın hadi naş

Bunlar sana süslü laf olarak gelebilir ben kendi yazdığım sistemin
çalışma mantığını anlatıyorum.
İnsanlar para verip alacaklar nasıl çalıştığını bilmesinlermi
Sadece yapmayı bilmeyenlermi sistem alıyor zannediyorsun
Adamın parası var uğraşmak istemiyor alıyor

Yazdıklarımın hepside doğru evet 1 kere sorgu yapar oyundaki aktif oyuncuları sorgular döngüde kalmaz!!!
Bu sistemi 1.5yıl önce yaptım defalarca test edildi
sonradan girenler bakım yazısını entergame'den alır buda doğru satın alan adam entergame'den kaldırır bu doğrumu söylüyor diye deneyebilir şayet bilmiyorsa
vrunner varsa sorun çıkarmaz buda doğru

Sen bu bakım sisteminin warez halini test ettinmi acaba?
Hem flag kullanıyor hem döngüde kalıyor pid'e göre kapatmıyor vrunner varsa sürekli oyunu tekrar açıyor
Özellik bakımından arasında uçurum var
Kodlamasını karşılaştırsan iyiymiş dersin

Yaptığımız işi anlatmayalımmı fiyatta koymayalım skype yazayım yaz öğren deyim
birçok kişi bunu yapmıyormu?

Herşeyi şeffafca yazmışım bunun neresi garip??

Mesajları raporlayın

Sen şey değilmisin ya benim sorunsuz yaptığım filesle oyun açıp nesne market açamadan kapatan tip :) lan senin filesinle ben oyun açtım 3
k onlineye senin yüzünden 5 günde oyuncu kalmadı sebep neydi senden aldığım ticaret camının core vermesiydi ee sen ne yaptın bi iade yaptınmı hayır yapmadın ve ben belki 150 bin lira kazançtan oldum senin gibi birisi yüzünden üstüne üstlük ben sana sırf söz verdim diye 1k daha attım. şimdi sen bu adama laf ediyorsun iyi hoş sen sattığın filesin sorunlarını çözemedin... burda senin sattığın filesi sorunlarıno ı çözmemde bana yardımcı olmuş yani senin sorunlu işlerini düzenleyen adamın yaptığı işlere laf atıyorsun sadece gülüyorum sana.

seni ek olarak sunucuhizmetin sahibi cengizde cimere şikayet etmişti sanırım benim senden aldığım altyapıdan dolayı sorunlu diye hala neye dayanarak kendini çok iş bilen birisi olarak gösteriyorsun detaylı olarak açıklarmısın
Ya ismet :D bana aynı ssleri attırma şimdi buraya da, o konudaki ssler silinmiş bilerek uğraşmıyorum bak. Kendi ağzınla umut çok uğraştı vs diyorsun ve o packet hatası vs de çözüldü Süleyman'a attığımız halinde ve o yabancının aldığı halinde vs sorabilirsin ikisinin de skypesini atarım sana. Çok bilgili bir dev görüyorsun kendini cam gibi tehlikeli bir sistemi flag'a bağlayamadın mı ? hatırlıyorsan açılışından önce de sana söylemiştim ismet bu tarz sistemleri kullanma ikarusu al diye. Senin ilk oyunu açtığın zamanlar şunu bir kabul edelim tek sorun client ve o cam olayı değildi x sunucusu 1 hafta sunucu açamadan dünyaları kazandı bu piyasada. Bir o kadar önemli olan oyunun yapısı droplar, zindanlar, içerik vs vs. Yani burada tek olayı Umut'a bağlama sende de eksikler vardı hatalar vardı bak mesela metinden taşları kaldırmıştın serverde kyanitler vs atıyordu çözümünü beraber düşünüyoduk nereden vs olabileceğini, senin yaptığın bir hatayı yanındaki adam o kadar sorun etmiyorsa o adamda ki hataları da sen de o kadar dert etme bir zahmet çünkü dümdüz bi yapıyı alıp 55-120 gibi alengirli bir yapıya çevirmek zor. Şu an piyasada ismi en çok bilinen iki 55-120 sunucusu geçen sunucularına kadar hala clientte atmalar vs vs yaşıyordu, bunlar olabilecek ve olan şeyler. Biraz da hatayı dön düzgünce kendin de ara bak sana Umut tamamen eksiksiz vs demiyorum ama tek sebep o değil üstte sana nedenini de düzgünce anlattım.

Yani seni ciddiye alıp cevap vermek gibi bir gayem asla yok, bunu belirtmek istiyorum öncelikle. Seni cimere vermenin dışında mahkemeyede verdiğimi eklemek isterim, müsait bi zamanımda özelden dosya numarasını atarım kontrol etmen için. 15 Yaşında dediğin insan 12 yıldır bu piyasanın içerisinde ve sayısız asla muhattap dahi olamayacağın kişilerle iş yaptım ve yapmayada devam ediyorum. Benim seni cimerede, mahkemeyede vermemde ki sebep belli;
1-) fatura kesmedin.
2-) Bana ve bir kaç kişiye sattığın dosyayı ücretsiz paylaştın.
3-) bana dosya build olmuyor dediğimde, git forumdan dosya indir şunu indir bunda build oluyor gibi geçiştirici cevaplar verdin skypede ki tüm konuşmalar durmakta.(Dosyaya tamamı eklendi) Filesine kendim kütüphane ekleyip gcc yükseltmesi yaptım da kenarda duruyor kullanmadım bile. Sattığın halinde build bile alınmıyordu. Yok sistem istedi ücretsiz vermedim diye şikayet etti demişsin. Sen daha yaptığın işin arkasında durabilen bir insan değilsin ki şimdi döktürtme sana skypeden sorduğum teknik sorulara verdiğin cevapları. Sen buradan bana ve bir başkasına dosya satıp paylaşıyorsan ücretiz bir şekilde bu zaten başlı başına bir suçtur. Benden rızamı aldın mı sana bunu sattım ama ücretsiz paylaşıyorum diye. Böyle bir şey hatırlamıyorum çünkü. Sen sadece boş boş hakaret etmeye çalışıp üste çıkmaya çalışan muhtemelen bana yazdığın yaşta ki akla sahip bir insansın. Ne sana ne bir başkasına da kendimi kanıtlamak zorunda değilim herkeste gayet bilincinde kimin ne olduğunun. Bir daha hakkımda orada burada yazmazsan sevinirim.

EKLEME;
Fileste ki sorunları eklemiyorum bile.
S skil in 1 saat sonunda yaptığı memory leakları, diğer memory leakları hiç söylemiyorum.
Ya çocuk şu an en boş fileslerden birini kullanıyorsun hani çok sağlam bir şey kullansan hak vericem. Satın alırken fatura talep ettin mi ki fatura diyorsun burada ? ters düştükten sonra aklınca fatura ayağına yatıyorsun. Yeni bir versiyon çıkarılıyor içine özel sistemler konuluyor kim sana neden ücretsiz dosya versin hayır vakfı mı bura ? Filesin o rarda ki hazır hali direk builde hazırdı sen gidip bsd vs ayarlayamıyorsan kimseye ağlamayacaksın. Git en sağlam devlere sistem yaptır illa ki leak çıkabilir herkes insan. Son olarak çocuk gidip mahkemede ne diyeceksin hakiim api ben metin2 şvşi için fileşş aldım bozuk veydiler hakim apii mi diyecen :QWEQWEQWE yasal olmayan bir iş yapıp sana ait olmayan dosyalarla bir işe girip kimi kime şikayet edeceksin. Maximum yapabileceğin şey faturasız satıştan ufak bi vergi cezası kestirmen saltanat bile bu mt2 piyasasında "TRDE" ödediği cezalar çerez parasıdır boş boş kendini kandırma yani bak işine.

Yani seni ciddiye alıp cevap vermek gibi bir gayem asla yok, bunu belirtmek istiyorum öncelikle. Seni cimere vermenin dışında mahkemeyede verdiğimi eklemek isterim, müsait bi zamanımda özelden dosya numarasını atarım kontrol etmen için. 15 Yaşında dediğin insan 12 yıldır bu piyasanın içerisinde ve sayısız asla muhattap dahi olamayacağın kişilerle iş yaptım ve yapmayada devam ediyorum. Benim seni cimerede, mahkemeyede vermemde ki sebep belli;
1-) fatura kesmedin.
2-) Bana ve bir kaç kişiye sattığın dosyayı ücretsiz paylaştın.
3-) bana dosya build olmuyor dediğimde, git forumdan dosya indir şunu indir bunda build oluyor gibi geçiştirici cevaplar verdin skypede ki tüm konuşmalar durmakta.(Dosyaya tamamı eklendi) Filesine kendim kütüphane ekleyip gcc yükseltmesi yaptım da kenarda duruyor kullanmadım bile. Sattığın halinde build bile alınmıyordu. Yok sistem istedi ücretsiz vermedim diye şikayet etti demişsin. Sen daha yaptığın işin arkasında durabilen bir insan değilsin ki şimdi döktürtme sana skypeden sorduğum teknik sorulara verdiğin cevapları. Sen buradan bana ve bir başkasına dosya satıp paylaşıyorsan ücretiz bir şekilde bu zaten başlı başına bir suçtur. Benden rızamı aldın mı sana bunu sattım ama ücretsiz paylaşıyorum diye. Böyle bir şey hatırlamıyorum çünkü. Sen sadece boş boş hakaret etmeye çalışıp üste çıkmaya çalışan muhtemelen bana yazdığın yaşta ki akla sahip bir insansın. Ne sana ne bir başkasına da kendimi kanıtlamak zorunda değilim herkeste gayet bilincinde kimin ne olduğunun. Bir daha hakkımda orada burada yazmazsan sevinirim.

EKLEME;
Fileste ki sorunları eklemiyorum bile.
S skil in 1 saat sonunda yaptığı memory leakları, diğer memory leakları hiç söylemiyorum.
Ek olarak ufaklık filesi başka birisi paylaşmak üzere olduğu için ben paylaşmak zorunda kaldım. Ne yapsaydım bıraksaydım da adamlar mı paylaşsaydı ? Git şikayet et beni xDD api fileşimi wayej ettiler de :QWE

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri