bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

RoFi - Sistem Satış Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@welberw Tekrar tartışmak istemiyorum sadece birşey söylücem
filese birşey yapılmamışki zaten mainline alınıp sistem eklenmiş ben çok bi cazibe göremedim
doğru düzgün bir fixleme yapılmamış, core vermesin diye update fonksiyonlarına kadar engel atılmış
eklenen sistemlerin büyük bir bölümüde questflagla yazılmış sistemlerdi zaten uzak npc'ye hem affect hemde questflag konulmuş mesela core vermesin de nasıl çalışırsa çalışsın mantığıyla gidilmiş
filesin sürümleri eskiydi zaten vs13 mysql55 di sadece gcc49 yapılmış oda yetersiz çağdışı zaten
hiç bir kod temizliği yapılmamış ne var ne yok duruyor
veri tipleri ilkel veri tipi ordada bir iyileştirme göremedim
optimizasyon adına da birşey göremedim
en azından boost'u kaldırıp std'ye bari alınsa biraz olsun fark eder

Ben zaten vazgeç bu filesten demiştim çok ısrarcı oldu ya düzelt ya da silecem demişti düzeltilmişti

@Tranquillo
@0lumGunu
@lanetadam
@CorpeX

Lütfen gereksiz yorumları temizlermisiniz
O files 4 sene önce yapıldı biliyor musun ? Bilmiyorsun.
Cazibe görememiş.Bende senin sistemlerinde bir şey göremedim ?
Doğru düzgün fixleme yapılmamış öyle mi ? Bir tane files yapıp 2k online oynatta bizde görelim olur mu ?
Bana tüm icraatı localde takılmak olan cocuk bilmişlik taslamasın. Zira yazdıklarımla yeterince yerin dibine girdin, sana konuda bol şans.Ar damarı olmayan utanmak yüz kızarmak nedir bilmeyen 2-3 coluk cocukla yeterince uğraştım zaten, mesajlarıda silerler korkma.Hadi eyvallah.

Bu sorunu çöz şu kadar para vericem diyen sensin dalgamı geçiyorsun ?
Biz o filese 25 tane sistem ekledik alt yapıda sorun olduğu belli bile değildi ?
Olum oran buran ayrı oynuyor 2 dk erkek ol yazdığım onca seye cevap veremiyorsun hala daha havlıyorsun
Ya işte o kadar tutarsızsın mesrla biraz önce diğer müşterilere ücretsiz verdim dedin şimdi bana parayla vericektim diyorsun napayım sen utanmadın isterken filesin kendi sorunu için bende vereyim dedim sırf şurda ban yemeyim diye düzgün konuşuyorum ama ısrarla istiyorsun hakareti

Ya işte o kadar tutarsızsın mesrla biraz önce diğer müşterilere ücretsiz verdim dedin şimdi bana parayla vericektim diyorsun napayım sen utanmadın isterken filesin kendi sorunu için bende vereyim dedim sırf şurda ban yemeyim diye düzgün konuşuyorum ama ısrarla istiyorsun hakareti

Sende karakter yok anladıkta türkçe de mi yok ?

Biz o filese en az 25 sistem ekledik, sonra dc sorunu var çöz dedin şu kadar para vericem dedin bende çözmeye kalktım.
Alt yapıda sorun var dedin mi ? Kimse alt yapıda böyle bir dc sorunu var dedi mi ? Demedi.Biz ne dedik ? 25 tane sistem ekledik eğer çözemezsek tek tek baştan ekleriz dedik mi ? Dedik. Biz başta eklediğimiz sistemlerden şüphelendik bu yüzden para karşılığı çözmeyi kabul ettik.Senle işim bitti gitti, bende alt yapıyı çözdüm sen hala neyin kafasındasın ?

Lan anlamıyorum bu kadar mı IQ nuz yetersiz ? Sırf karalamaya çalışıyorsun çalıştıkça rezil oluyorsun hala daha farkında değilsin
Bana o kadar havladın sana 40 tane satır yazı yazdım erkek gibi bir tanesine çıkıp laf edemedin hala ağzında mırın kırın edip küçücük şeylerden karalamaya çalışıyorsun yazık.Adına ben utanmaktan sıkıldım sen hala devam ediyorsun
Git benim filesimi piyasanın en iyisi diye satmaya devam et senden bir cacık olmaz

Neyse konuyu okuyanlar nerse sorun olduğunu kümün ne olduğunu anlar ayrıca dc sorunu olduğunda senden başka kimse elini deydirmemişti filese bunlardan neden bahsetmiyorsun
Dediğim gibi daha fazla senle tartışarak senle aynı kefeye koymaları istemem insanların beni.
Hayırlı satışlar tekrardan 😎

O files 4 sene önce yapıldı biliyor musun ? Bilmiyorsun.
Cazibe görememiş.Bende senin sistemlerinde bir şey göremedim ?
Doğru düzgün fixleme yapılmamış öyle mi ? Bir tane files yapıp 2k online oynatta bizde görelim olur mu ?
Bana tüm icraatı localde takılmak olan cocuk bilmişlik taslamasın. Zira yazdıklarımla yeterince yerin dibine girdin, sana konuda bol şans.Ar damarı olmayan utanmak yüz kızarmak nedir bilmeyen 2-3 coluk cocukla yeterince uğraştım zaten, mesajlarıda silerler korkma.Hadi eyvallah.

Birader ben kundakda çocuk iken 3serveri tek packa bağlayıp aynı anda idare ediyordum
Hepside birbirinden farklı server tiplemeleri biri vslik biri emek biri saltanat tarzı meşhurdu o zamanlar ve 3yıl idare ettim
34k'dan 40k'ya geçiren ilk kişi olabilirim o dönemde insanlar emekleri boşa gitmesin diye sıfırlama vs yapmadım
Üniversite için 2 yıl ara verdim serverida kapatmak zorunda kalmıştım sonra da metin2'ye ara ara bakmaya başladım
Bana ücretsiz sunucu sağlasın diye bilişimlere destek veriyordum
O fileste hala duruyor ve core vermiyor bir files core vermiyor diye iyi bir files olmuyorki zaten mainline core vermiyor sonradan yapılan işlemler bozuyor şayet bazı temel fixlemeleri yapılıysa

fb sayfası:

Buda oyuncuların çektiği videolardan biri

Bunu burda sana söylememin bana veya sana ne faydası var?

Şunu unutmaki ben şöyle yaptım ben böyle yaptım diyen adamdan hiç bir halt olmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri