PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

RoFi - Sistem Satış Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Haklı olduğumu bana tekrar kanıtladığın için teşekkürler.Ne yazdığın ne söylediğin hakkında "zerre" bilgin yok senin.
Verecek bir cevabın olmadığını zaten biliyordum yazmak için yazma boşuna.

Sana hayal dünyanda bol şans. Aklı olan neyin ne olduğunu anladı zaten. Hadi kg.

Yapabileceğinin maksimuma ulaştığında kaçan insan tiplemesi sanada kg

Yapabileceğinin maksimuma ulaştığında kaçan insan tiplemesi sanada kg

"At questiyle isim degiştirip önüme koyman ve bunu marifet bellemen hoş değil"

Bendeki at questi ise senin ki ne ? At questini kopyalayıp at yerine binek yazmışsın neyin kafasındasın sen ?

"in/bin mevzusu yok diyorsun ama warezdekilerde var!!

Türkçe anlamıyor musun? Bineği yanlış ve eksik eklersen böyle bir hata alırsın ama normalde böyle bir şey yok!!!! Sanki böyle bir hata varda oturup fixlemişsin gibi ben de böyle sorunlar yok yazamazsın çünkü zaten böyle bir sorun yok !!!!!!!!!!!!!!!

"Arkadaki bineğide yok et benim çektiğim videoya iyi bak aynısını bekliyorum senden"

Bineğin senin evine kadar koşturacak hali yok, binek zaten kayboluyor.

"Files yaptığın gibi sistem yapıyorsan yazdığın kodla da biraz dalga geçerim benim için de fena olmaz :/"

Benim fileslerime gösterdiğim özeni ailen sana göstermemiştir merak etme.Yanındaki karakteri 5 para etmez çoluk çocuğun verdiği gazla gelip benim yaptığım işleri yargılamak senin haddin değil.Sen localde mob düzenlerken ben binlerce online oyunlara günde 20 saat bakıp para kazanıyordum.

Buraya yazabileceğim yüzlerce kelime var ama sende bunlara ne cevap verecek kapasite ne de kızarabilecek bir yüz var.
Sana ve senin gibilere daha fazla prim yok. Ergen ağzı yapıp laf soktuğunu mu sanıyorsun ? Zerre umrumda değil mesajlarımı alıntı yapıp kendini avut.Yetiştirmem gereken bir server var.Sana daha fazla zaman yok.

İhtiyacın olacak, bol şans..

Geçmiş muhabbetiniz arkadaşlığınız hatrına bence özelden halledin kendi aranızda insanların önünde tartışmayın aynı muhabbetleri

Geçmiş muhabbetiniz arkadaşlığınız hatrına bence özelden halledin kendi aranızda insanların önünde tartışmayın aynı muhabbetleri
Ben bununla muhabettimi insanca bitirdim, en son bir iş için para attı ücretsiz çalışmamı istedi bende bundan sonra ücretsiz çalışmıcam dedim parasını verdim gitti bitti. Gelip benim baştan sonra yaptığım filesi satışa koyuyor bide millete cam core verdi onun yüzünden para kazanamadım diye acıtasyon yapıyor.Daha oyunun ilk dakikalarında ona alternatif camı aç paranı kazan dediğimde inadına hayır kapamıcam kalsın diyip kendi serverine zarar veren kendisi. Hala daha %90 baştan sonra benim yaptığım filesi satmaya kalkıyor bide gelip burda atar yapıyor.Ulan sesimi çıkarmadım ellemedim etmedim bırak ne hali varsa görsün dedim satıyorsa satsın dedim şimdi gelmiş dikleniyor ergen

Yani seni ciddiye alıp cevap vermek gibi bir gayem asla yok, bunu belirtmek istiyorum öncelikle. Seni cimere vermenin dışında mahkemeyede verdiğimi eklemek isterim, müsait bi zamanımda özelden dosya numarasını atarım kontrol etmen için. 15 Yaşında dediğin insan 12 yıldır bu piyasanın içerisinde ve sayısız asla muhattap dahi olamayacağın kişilerle iş yaptım ve yapmayada devam ediyorum. Benim seni cimerede, mahkemeyede vermemde ki sebep belli;
1-) fatura kesmedin.
2-) Bana ve bir kaç kişiye sattığın dosyayı ücretsiz paylaştın.
3-) bana dosya build olmuyor dediğimde, git forumdan dosya indir şunu indir bunda build oluyor gibi geçiştirici cevaplar verdin skypede ki tüm konuşmalar durmakta.(Dosyaya tamamı eklendi) Filesine kendim kütüphane ekleyip gcc yükseltmesi yaptım da kenarda duruyor kullanmadım bile. Sattığın halinde build bile alınmıyordu. Yok sistem istedi ücretsiz vermedim diye şikayet etti demişsin. Sen daha yaptığın işin arkasında durabilen bir insan değilsin ki şimdi döktürtme sana skypeden sorduğum teknik sorulara verdiğin cevapları. Sen buradan bana ve bir başkasına dosya satıp paylaşıyorsan ücretiz bir şekilde bu zaten başlı başına bir suçtur. Benden rızamı aldın mı sana bunu sattım ama ücretsiz paylaşıyorum diye. Böyle bir şey hatırlamıyorum çünkü. Sen sadece boş boş hakaret etmeye çalışıp üste çıkmaya çalışan muhtemelen bana yazdığın yaşta ki akla sahip bir insansın. Ne sana ne bir başkasına da kendimi kanıtlamak zorunda değilim herkeste gayet bilincinde kimin ne olduğunun. Bir daha hakkımda orada burada yazmazsan sevinirim.

EKLEME;
Fileste ki sorunları eklemiyorum bile.
S skil in 1 saat sonunda yaptığı memory leakları, diğer memory leakları hiç söylemiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri