Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

RoFi - Sistem Satış Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serbest piyasa. herkes istediği fiyattan sistemlerini satar elalem 600 bine files satarken sesi çıkmayanlar 3 ün 5 in lafını yapıyorlar :D

işini iyi yapar. gingka hagane adamdır. güvenilir bilgili biri.

Teşekkür ederim.

Serbest piyasa. herkes istediği fiyattan sistemlerini satar elalem 600 bine files satarken sesi çıkmayanlar 3 ün 5 in lafını yapıyorlar :D

Yanlış anlaşılma olmasın ben işin fiyatında değilim o araya kaynadı
İhtiyacı olan adam zaten fiyat fazla geldiyse indirim talep ediyor bu gayet doğal
Bi değersizleştirme aşağı çekme çabası gördüm ve aynı şekilde karşılık vermiyorum kimin ne yaptığını herkes biliyor herkesin aklı kendine binek sistemi warezde varmış lafının arkasında dursun paylaşsın ben satıştan kaldırırım sorun yok ama yok!!

Teşekkür ederim.

Yanlış anlaşılma olmasın ben işin fiyatında değilim o araya kaynadı
İhtiyacı olan adam zaten fiyat fazla geldiyse indirim talep ediyor bu gayet doğal
Bi değersizleştirme aşağı çekme çabası gördüm ve aynı şekilde karşılık vermiyorum kimin ne yaptığını herkes biliyor herkesin aklı kendine binek sistemi warezde varmış lafının arkasında dursun paylaşsın ben satıştan kaldırırım sorun yok ama yok!!

O yazdığın fiyatın maklıklı bir açıklaması sebebini görülse bir şey demez kimse ama paylaşılan hazır sistemlerin görünümünde ve 2 satır işlem ile bu kadar fiyat arttırılmaz mantıksız olan bu. Ne kadar kendin yazdığını söylersen söyle bunun önemi yok başkalarıyla aynı görünüme sahip olduğu sürece önemsiz yazıyorsan her şeyini kendin yazarsın sana has bir görünüm olur kimseye olumsuz yorum için açık kapı bırakmazsın.

O yazdığın fiyatın maklıklı bir açıklaması sebebini görülse bir şey demez kimse ama paylaşılan hazır sistemlerin görünümünde ve 2 satır işlem ile bu kadar fiyat arttırılmaz mantıksız olan bu. Ne kadar kendin yazdığını söylersen söyle bunun önemi yok başkalarıyla aynı görünüme sahip olduğu sürece önemsiz yazıyorsan her şeyini kendin yazarsın sana has bir görünüm olur kimseye olumsuz yorum için açık kapı bırakmazsın.

2 satır işlemi yapıp halka açık bir şekilde paylaşabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri