HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Revize ettim dediğin şeyin açıklaması ile 100 tl halinin açıklaması 1-1 aynı. Arkada milyon tane kod mu değiştin?O 100tl muhabbeti 1.5yıl önceki fiyat üstünede sistemi revize ettiğim için böyle bir fiyat biçtim
100tl'ye bile 50tl olsun diyenler var neye ne kadar istediğim seni ilgilendirmez.
Ek olarak warez dediğin şeylerin kodlamasını gördünmü sen?
O Binekteki özellikler ve çalışma mantığı okadar temiz ki sen hangi binekten bahsediyorsun?
Daha iyisini yap video çek at kaldıracam ben o sistemi satıştan okey ?
O övüp bitiremediğin binek sistemininde bir numarası yok hali hazırda lonca binek mantığını görüntü olarak kullan bineğin modelini proto dan çektir geç. Yok quest kullanmadım yok ısınlanırken yere düşmez entergame kullanır yok orijinal kodlar üzerinden yazılmıştır bunlar bomboş havalı laflar sistem 100 tl parlatınca 500 olmuş
İstersen 1.000 fiyat çek beni ilgilendirmez
Ama süslü laflara boş havalara tahammülüm yok.
Sanada bir tavsiye haklıyken bas basa bildiğin kadar yık geç. Ama haksızkende o kontağı kapa otur sessizce dinle. Boşuna altıntı yapma yani.
Revize ettim dediğin şeyin açıklaması ile 100 tl halinin açıklaması 1-1 aynı. Arkada milyon tane kod mu değiştin?
O övüp bitiremediğin binek sistemininde bir numarası yok hali hazırda lonca binek mantığını görüntü olarak kullan bineğin modelini proto dan çektir geç. Yok quest kullanmadım yok ısınlanırken yere düşmez entergame kullanır yok orijinal kodlar üzerinden yazılmıştır bunlar bomboş havalı laflar sistem 100 tl parlatınca 500 olmuş
İstersen 1.000 fiyat çek beni ilgilendirmez
Ama süslü laflara boş havalara tahammülüm yok.
Sanada bir tavsiye haklıyken bas basa bildiğin kadar yık geç. Ama haksızkende o kontağı kapa otur sessizce dinle. Boşuna altıntı yapma yani.
Yap paylaş insanlar faydalansın madem okadar basit bekliyorum..
Yap paylaş insanlar faydalansın madem okadar basit bekliyorum..
Şimdi o kontağı kapat biraz motorun soğusun hadi eyvallah
Şimdi o kontağı kapat biraz motorun soğusun hadi eyvallah
At questiyle isim degiştirip önüme koyman ve bunu marifet bellemen hoş değil ben sistemi kendi yazdığımı
ve optimize çalıştığını anlatmaya çalıştım.
Işınlanınca bi packet boyutuna bak daha sonra gel skype ekran açayım benimkine bak
in/bin mevzusu yok diyorsun ama warezdekilerde var!!
Özelliğin sadece binek üzerinde verilmesi , isim degiştirmeymiş vs miş bunları hiç bir binek sisteminde görmediğim için "isteğe bağlıdır" diye özellikle belirttim konuda.
Arkadaki bineğide yok et benim çektiğim videoya iyi bak aynısını bekliyorum senden daha sonra ücretsiz kategorisinde paylaşırsan aynı şekilde karşılığını alırsın.
Files yaptığın gibi sistem yapıyorsan yazdığın kodla da biraz dalga geçerim benim için de fena olmaz :/
Haklı olduğumu bana tekrar kanıtladığın için teşekkürler.Ne yazdığın ne söylediğin hakkında "zerre" bilgin yok senin.At questiyle isim degiştirip önüme koyman ve bunu marifet bellemen hoş değil ben sistemi kendi yazdığımı
ve optimize çalıştığını anlatmaya çalıştım.
Işınlanınca bi packet boyutuna bak daha sonra gel skype ekran açayım benimkine bak
in/bin mevzusu yok diyorsun ama warezdekilerde var!!
Özelliğin sadece binek üzerinde verilmesi , isim degiştirmeymiş vs miş bunları hiç bir binek sisteminde görmediğim için "isteğe bağlıdır" diye özellikle belirttim konuda.
Arkadaki bineğide yok et benim çektiğim videoya iyi bak aynısını bekliyorum senden daha sonra ücretsiz kategorisinde paylaşırsan aynı şekilde karşılığını alırsın.
Files yaptığın gibi sistem yapıyorsan yazdığın kodla da biraz dalga geçerim benim için de fena olmaz :/
Verecek bir cevabın olmadığını zaten biliyordum yazmak için yazma boşuna.
Sana hayal dünyanda bol şans. Aklı olan neyin ne olduğunu anladı zaten. Hadi kg.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)