bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

RoFi - Sistem Satış Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hem de nasıl çalışıyor bizzat uyarladım buttonları alayım diye indirdim şans eseri çıktı içinden bende aldım kayıt dan sonra bir de şifreleme yazmama gerek kalmadı bu sayede :D

hem de nasıl çalışıyor bizzat uyarladım buttonları alayım diye indirdim şans eseri çıktı içinden bende aldım kayıt dan sonra bir de şifreleme yazmama gerek kalmadı bu sayede :D

Kusura bakma da bulamaç etmiş sistem yerine koyup adam edebilecek kaç kişi var onu düşün bi
ve daha sonra tekrar fiyatına bakıp yorum yap
Sistemin çalışmasımı önemli? nasıl çalıştığımı?
Ben nasıl çalıştığıyla daha çok ilgileniyorum.
Ek olarak madem adam ettin paylaşabilirsin benim için sorun değil.

Kusura bakma da bulamaç etmiş sistem yerine koyup adam edebilecek kaç kişi var onu düşün bi
ve daha sonra tekrar fiyatına bakıp yorum yap
Sistemin çalışmasımı önemli? nasıl çalıştığımı?
Ben nasıl çalıştığıyla daha çok ilgileniyorum.
Ek olarak madem adam ettin paylaşabilirsin benim için sorun değil.
Baktım düzenlememişsin yine de o fiyat fazla çalışma şekli değil verimli ve en az kaynak tüketerek çalışması önemli herkes bir sistem yazabilir ama yazmak mesele değil verimli ve optimize şekilde çalışması önemlidir bunu unutma

o kodun adam edilecek bir durumu yok ki fonksiyonları kopyala yapıştır kayıt ve kayıdı okuma yerlerinde şifreleme ve şifre çözme fonksiyonlarından geçir oldu bitti 2 dk lık iş senin için zor galiba onu almak adam ettin paylaşabilirsin dediğine göre adam edilecek birşeyi yok çünkü.

Baktım düzenlememişsin yine de o fiyat fazla çalışma şekli değil verimli ve en az kaynak tüketerek çalışması önemli herkes bir sistem yazabilir ama yazmak mesele değil verimli ve optimize şekilde çalışması önemlidir bunu unutma

o kodun adam edilecek bir durumu yok ki fonksiyonları kopyala yapıştır kayıt ve kayıdı okuma yerlerinde şifreleme ve şifre çözme fonksiyonlarından geçir oldu bitti 2 dk lık iş senin için zor galiba onu almak adam ettin paylaşabilirsin dediğine göre adam edilecek birşeyi yok çünkü.

Peki :/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri