bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

RoFi - Sistem Satış Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fiyatların sistemlerin ederinden fazla bilgin olsun şifrelenmiş login zaten paylaşılan giriş dosyaları içinde mevcut sadece kendi loginlerine uyarlamaları gerek gereksiz yüksek fiyat, bakım sistemi de var olan şeye sadece metin eklenmiş bir de ufak bir gui o fiyat fazla binek sistemi için de o fiyat etmez bu benim görüşüm gerisi sana kalmış. İyi satışlar dilerim.

Son düzenleme:
fiyatların sistemlerin ederinden fazla bilgin olsun şifrelenmiş login zaten paylaşılan giriş dosyaları içinde mevcut sadece kendi loginlerine uyarlamaları gerek gereksiz yüksek fiyat, bakım sistemi de var olan şeye sadece metin eklenmiş bir de ufak bir gui o fiyat fazla binek sistemi için de o fiyat etmez bu benim görüşüm gerisi sana kalmış. İyi satışlar dilerim.

Bunlar benim yazdığım sistemler.
Daha iyisini yazıp daha ucuz fiyatlara satabilirsin.
Ek olarak şifrelenmiş login nerede? link atarmısın

fiyatları görünce şok oldum 😂 bir larrye bakıyorum bir buraya

bunun içinde şifreleme kodu mevcut bunların para eder durumu yok ki elimde var zaten istesem paylaşır geçerim paylaşırsam senin emeğine yazık olur o yüzden kimsenin emeğiyle oynamak istemem isteseydim herkesin yazdığı şeyler yapar paylaşırdım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri