Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
max 14 yaşındasın güzel kardeşim iyi eğlenceler sana dahada konuşursan arsivi komple dökerim bunda
B
BU BENİM HESAPMI QEWPĞQPOĞÜQWOPPĞQWOPĞQWEOPĞEQWOQPĞWEOQWPĞO MAJESTE#8188 KANITLA?öncelikle şu konuya deginmek istiyorum daha server chsini acmayan kurmayan adamlar büğün bana sallar olmuş benden takır takır won sistemi dilenmeyi biliyordun he vermedim diyemi bu acın daha bir şeyi nereye eklicegini bilmiyen eleman bügün artislik taslıyor coluk cocuksun olum sen 1gram bilgin yok bir aralar bi adamın filesini kuramamıştın hatırlatırım ayağını denk al seni forma gireemez duruma getiririm milletin yüzüne hatırlatırım daha köstümü ekleyememiştin xd bakamasın zaten yüzsüz oldugun bellide bukadar belli etmeEkli dosyayı görüntüle 61542Ekli dosyayı görüntüle 61541
ULAN EZİK BÜZÜK ALİ DAHA MSM EKLEMEYİ BİLMİYON LEN NE ANLATYON SENmax 14 yaşındasın güzel kardeşim iyi eğlenceler sana dahada konuşursan arsivi komple dökerim bunda
Degerlı Konuyu takıp eden arkadaslar lutfen onur kırıcı sıddet dolu soylenımlerden uzak durunuz lutfen - bu her ıkı taraf ıcın ıyı bır yaptırım halıne gelebılır - ıyı aksamlar ve ıyı forumlar dılerım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)