- Konular
- 90
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 322
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi öncelikle selamun aleyküm 2-3 tane kendini bilmez cahilin teki bana sallıyıp durmuş yok öyle yok böyle + @SunucuHizmeti size pek bir lafım yok burada yine üstünüze alınmayın size tek lafım 104-105 Files satarken benim filesimi senin filesinmiş gibi gösterip sağda solda arkamdan konuşman hoş değil cengiz neyse kanıtlara geçelim ve eklemek istiyorum @Turkoglu33 Kendini developer veya birşey bildiğini sanma 20 yaşında cahil cühelanın tekisin ki kaç yaşında olduğunda belli değil bi 30 diyon bi 23 diyon bi 25 oluyon bi 20 oluyon .d sistem eklemeyi bilmiyorsun kodlama yapıyorum diye geçiniyorsun enayi seni istersen 1 hafta boyunca won sistemi söküyorum dediklerinin ss'leri duruyor bana kendi serverine kostüm ekletip ben zaten yan hesabımdı insanları deniyordum demen ve ücret alıyorlarmı onlara bakıyorum lafları kurman? Daha düne kadar serverine ben kostüm ekliyordum ali efendi hazır forum filesi kurup insanlara benim filesim diye laflar söylemeni unuttum sanma kanıtsız değil kanıtlı konuşuyorum birdaha arkamdan atıp tuttuğunu görmiyeyim insan içine çıkmıyacak hale sokarım seni bu konunun altındada görmiyicem seni okuyacaksın geçeceksin birdaha sakın olasın ha benim adımı biryerde geçirme cahil seni.
SANA ŞUANLIK BU KANIT YETER .
Burası böyle bu işi cidden yapıyorum sadece kudurun
şimdi tasarladığım login interface'yi göstereyim almak istiyenler bana özelden ulaşabilirler RİWALS2 tarzında onun login ekranı değil 1 kodlaması bile aynı değildir sadece background'lar aynı şimdiden iyi günler
SANA ŞUANLIK BU KANIT YETER .
Burası böyle bu işi cidden yapıyorum sadece kudurun
şimdi tasarladığım login interface'yi göstereyim almak istiyenler bana özelden ulaşabilirler RİWALS2 tarzında onun login ekranı değil 1 kodlaması bile aynı değildir sadece background'lar aynı şimdiden iyi günler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 90
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 322
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 9
.
- Konular
- 167
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 8mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,078
- Altın Konu
- 11
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 230
- MmoLira
- 217
- DevLira
- 12
Boş bir konudur @yakupcan12 sen ne düşünüyorsun knk
- Konular
- 129
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 4,310
- DevLira
- 225
öncelikle şu konuya deginmek istiyorum daha server chsini acmayan kurmayan adamlar büğün bana sallar olmuş benden takır takır won sistemi dilenmeyi biliyordun he vermedim diyemi bu acın daha bir şeyi nereye eklicegini bilmiyen eleman bügün artislik taslıyor coluk cocuksun olum sen 1gram bilgin yok bir aralar bi adamın filesini kuramamıştın hatırlatırım ayağını denk al seni forma gireemez duruma getiririm milletin yüzüne hatırlatırım daha köstümü ekleyememiştin xd bakamasın zaten yüzsüz oldugun bellide bukadar belli etme
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)