- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,228
- DevLira
- 48
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Boş söylentilere kapılıp tereddüt ediyorsanız kullanmayınız. 2. Olarak shoplu bir versiyon paylaşmadım. Başkasının sistem ekleyip paylaşmış olduğu konusu için burada değil diğer konuda yorum yapmanız konu için daha sağlıklı olacaktır. Kurulum hatası yapıp konuyu karalamaya çalışanlara aldırış etmeyin.Şuan Bunda Hangi Sıkıntılar Var Belli Olarak Girdiğimde Hangi Sorunları Çözmem Lazım Knk Bilgin Varmı Veya Doktorun Dc si varmı ya
- Konular
- 3
- Online süresi
- 28d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 3,542
- DevLira
- 3
Seni Biliyorum Knk Sıkıntı Yok Tanıyorum Seni Yok Bu Shop lu hali olamdan kulansam ne olur nede olsa 104-105 açacamBoş söylentilere kapılıp tereddüt ediyorsanız kullanmayınız. 2. Olarak shoplu bir versiyon paylaşmadım. Başkasının sistem ekleyip paylaşmış olduğu konusu için burada değil diğer konuda yorum yapmanız konu için daha sağlıklı olacaktır. Kurulum hatası yapıp konuyu karalamaya çalışanlara aldırış etmeyin.
- Konular
- 62
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 957
- DevLira
- 0
guncelleme gelıcekmı pekıBoş söylentilere kapılıp tereddüt ediyorsanız kullanmayınız. 2. Olarak shoplu bir versiyon paylaşmadım. Başkasının sistem ekleyip paylaşmış olduğu konusu için burada değil diğer konuda yorum yapmanız konu için daha sağlıklı olacaktır. Kurulum hatası yapıp konuyu karalamaya çalışanlara aldırış etmeyin.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
küçümsemekle alakası yok armut piş ağzıma düş istiyorsunuz zaten bi işin ucundan tutsa herkes her şeyi fixli kullanırsınız ama sadece bekliyorsunuz. bunu kendi özelinde yorumlama çoğu kişi böyle.estafurla yanlıs anlasılmak ıstemedık kım ıstemezkı bır el atmak ama sız daha cok ınsanları kucumser gıbı cevaplar verıyorsunuz.
- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,228
- DevLira
- 48
Önümdeki 2 ay içerisinde böyle bir planım yok. Sistemsel eklenti düşünmüyorum. Hata mevcutsa müsait bir zaman diliminde düzenleme yapabilirim.guncelleme gelıcekmı pekı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)