HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
full fixli halini kısa zaman içerisinde paylaşıcam bu fixli hali değildir offshoplu halidir sorunları bulmanız için paylaşıyorum herkese yardımcı olucaz
https://forum.turkmmo.com/konu/3812585-legendy-v2-alt-yapi-server-files-guncellendi/bu konudakini indirin.
link;
extern;
input_main.cpp
ekleyin.
https://forum.turkmmo.com/konu/3812585-legendy-v2-alt-yapi-server-files-guncellendi/bu konudakini indirin.
link;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
extern;
input_main.cpp
ekleyin.
R͏oku
R͏oku
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
github kurucam güncellemeleri öyle vericem beyler bilginiz olsun.
Durum nedir @Euro Marcovic
nickimi zorla konuya yazdırtıktan sonra benim sıfat-ı eşgal
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
eline sağlık saolasın ful fixli halini paylaşınca bende full yang eklerim buraya bırakırım milletin işi görülsün
yok estf kötü bişey diyosun demedim zaten sadece pythondan küçük bir kod ile yapılır o dediğin hatalarını bulmaya çalışıyoruz offshop un filesin hataları @Euro Marcovic bulup düzenledi shopda 1 hata bulduk zaten onuda söyledim kendisine düzelticek teşekkürler sizede iyi forumlarhocam hata bulmuyorum ben yapılana elinize emeğinize sağlık , bulunan hatalar eksikler söylensin denmiş az çok demeden katkım olsun diye yazdım yoksa basit bir şey elbette fonksiyon çalışmakta ondan yana sorun yok dediğim gibi pek incelemeye vaktim olmadı o yüzden gördüğüm tek şey buydu onu söyledim iyi forumlar dilerim
eline sağlık saolasın ful fixli halini paylaşınca bende full yang eklerim buraya bırakırım milletin işi görülsün
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)