farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

full fixli halini kısa zaman içerisinde paylaşıcam bu fixli hali değildir offshoplu halidir sorunları bulmanız için paylaşıyorum herkese yardımcı olucaz

https://forum.turkmmo.com/konu/3812585-legendy-v2-alt-yapi-server-files-guncellendi/bu konudakini indirin.

link;

extern;

input_main.cpp

ekleyin.

R͏oku

68611_a6d0b67ad862ea800b1ad057d9b746a9.png

R͏oku

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hocam hata bulmuyorum ben yapılana elinize emeğinize sağlık , bulunan hatalar eksikler söylensin denmiş az çok demeden katkım olsun diye yazdım yoksa basit bir şey elbette fonksiyon çalışmakta ondan yana sorun yok dediğim gibi pek incelemeye vaktim olmadı o yüzden gördüğüm tek şey buydu onu söyledim iyi forumlar dilerim
yok estf kötü bişey diyosun demedim zaten sadece pythondan küçük bir kod ile yapılır o dediğin hatalarını bulmaya çalışıyoruz offshop un filesin hataları @Euro Marcovic bulup düzenledi shopda 1 hata bulduk zaten onuda söyledim kendisine düzelticek teşekkürler sizede iyi forumlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri