InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi)

Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi) 1

indirmek için izniniz yok
4.40 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şuan Bunda Hangi Sıkıntılar Var Belli Olarak Girdiğimde Hangi Sorunları Çözmem Lazım Knk Bilgin Varmı Veya Doktorun Dc si varmı ya
Boş söylentilere kapılıp tereddüt ediyorsanız kullanmayınız. 2. Olarak shoplu bir versiyon paylaşmadım. Başkasının sistem ekleyip paylaşmış olduğu konusu için burada değil diğer konuda yorum yapmanız konu için daha sağlıklı olacaktır. Kurulum hatası yapıp konuyu karalamaya çalışanlara aldırış etmeyin.

Boş söylentilere kapılıp tereddüt ediyorsanız kullanmayınız. 2. Olarak shoplu bir versiyon paylaşmadım. Başkasının sistem ekleyip paylaşmış olduğu konusu için burada değil diğer konuda yorum yapmanız konu için daha sağlıklı olacaktır. Kurulum hatası yapıp konuyu karalamaya çalışanlara aldırış etmeyin.
Seni Biliyorum Knk Sıkıntı Yok Tanıyorum Seni Yok Bu Shop lu hali olamdan kulansam ne olur nede olsa 104-105 açacam

guncelleme gelıcekmı pekı

estafurla yanlıs anlasılmak ıstemedık kım ıstemezkı bır el atmak ama sız daha cok ınsanları kucumser gıbı cevaplar verıyorsunuz.
küçümsemekle alakası yok armut piş ağzıma düş istiyorsunuz zaten bi işin ucundan tutsa herkes her şeyi fixli kullanırsınız ama sadece bekliyorsunuz. bunu kendi özelinde yorumlama çoğu kişi böyle.

guncelleme gelıcekmı pekı
Önümdeki 2 ay içerisinde böyle bir planım yok. Sistemsel eklenti düşünmüyorum. Hata mevcutsa müsait bir zaman diliminde düzenleme yapabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri