Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
evet ben ettim v1 halini bu da v2 haliYok Knk Burada Bu Files Daha Önce den Warez eldilmiş
Şuan Bunda Hangi Sıkıntılar Var Belli Olarak Girdiğimde Hangi Sorunları Çözmem Lazım Knk Bilgin Varmı Veya Doktorun Dc si varmı yaevet ben ettim v1 halini bu da v2 hali
aga ters ters konusmasan zaten bılgımız olsa emın ol bızde katkı sağlarızhata söyledin mi hiç peki şurada bir hata var diye ?
ekli zaten girip şurası hatalı burasu hatalı dicen kimse burası hatalı demezse zaten o konu güncelleme almaz pazarı test edicek kadar oyunculuk bilginde yoksa eğer ama senden özür diliyorumaga ters ters konusmasan zaten bılgımız olsa emın ol bızde katkı sağlarız
estafurla yanlıs anlasılmak ıstemedık kım ıstemezkı bır el atmak ama sız daha cok ınsanları kucumser gıbı cevaplar verıyorsunuz.ekli zaten girip şurası hatalı burasu hatalı dicen kimse burası hatalı demezse zaten o konu güncelleme almaz pazarı test edicek kadar oyunculuk bilginde yoksa eğer ama senden özür diliyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)