DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi)

Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi) 1

indirmek için izniniz yok
4.40 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
db syserri kontrol etsene kardeşim yada channel syserrleri ? durduk yere vermiyordur hatayı
Sofi 1.cisi APPLY_ENCHAINT_FIRE bonusu ile item_proto syserr vardi hallettim. O nedenle refused veriyormustu. Simdi offlineshop ekledim yine refused veriyor. Db syserrda mysql_error: Select command denied to user mt2@localhost for table offlineshop _shops query: select owner_id name duration pos x pos y mapindex channel from player offlineshop_shops

InitializeOfflineShop: Cannotload offlineshop_shops table errorcode 1142
Initialize table initialize failed hatasi veriyor. Mysql tablosundaki tum tablelerin uzantisi frm MYD MYI ama offlineshop icin eklenenlerin uzantisi frm ibd ile bitiyor ve 2 tane frm ve ibd digerleri 3 uzantili bu 2 uzantili bunlari nasil ayarlicaz yeni eklenen tum sql tabelerin uzantisi boyle oluyor.

Sofi 1.cisi APPLY_ENCHAINT_FIRE bonusu ile item_proto syserr vardi hallettim. O nedenle refused veriyormustu. Simdi offlineshop ekledim yine refused veriyor. Db syserrda mysql_error: Select command denied to user mt2@localhost for table offlineshop _shops query: select owner_id name duration pos x pos y mapindex channel from player offlineshop_shops

Initialize table initialize failed hatasi veriyor. Mysql tablosundaki tum tablelerin uzantisi frm MYD MYI ama offlineshop icin eklenenlerin uzantisi frm ibd ile bitiyor ve 2 tane frm ve ibd digerleri 3 uzantili bu 2 uzantili bunlari nasil ayarlicaz yeni eklenen tum sql tabelerin uzantisi boyle oluyor.
demekki tam bilmiyormuşsun

files mysql 5.6 kullanıyor, sanırım 5.5 kullanıyorsunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri