InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi)

Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi) 1

indirmek için izniniz yok
4.40 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

güncel ve yeni teknoloji olması olabilir...
v2 düzgün çalışan halini isteyen olursa paylaşabilirim.
Önemli olan sorunları söyleyebilirimisin

db syserri kontrol etsene kardeşim yada channel syserrleri ? durduk yere vermiyordur hatayı
Sofi 1.cisi APPLY_ENCHAINT_FIRE bonusu ile item_proto syserr vardi hallettim. O nedenle refused veriyormustu. Simdi offlineshop ekledim yine refused veriyor. Db syserrda mysql_error: Select command denied to user mt2@localhost for table offlineshop _shops query: select owner_id name duration pos x pos y mapindex channel from player offlineshop_shops

InitializeOfflineShop: Cannotload offlineshop_shops table errorcode 1142
Initialize table initialize failed hatasi veriyor. Mysql tablosundaki tum tablelerin uzantisi frm MYD MYI ama offlineshop icin eklenenlerin uzantisi frm ibd ile bitiyor ve 2 tane frm ve ibd digerleri 3 uzantili bu 2 uzantili bunlari nasil ayarlicaz yeni eklenen tum sql tabelerin uzantisi boyle oluyor.

Sofi 1.cisi APPLY_ENCHAINT_FIRE bonusu ile item_proto syserr vardi hallettim. O nedenle refused veriyormustu. Simdi offlineshop ekledim yine refused veriyor. Db syserrda mysql_error: Select command denied to user mt2@localhost for table offlineshop _shops query: select owner_id name duration pos x pos y mapindex channel from player offlineshop_shops

Initialize table initialize failed hatasi veriyor. Mysql tablosundaki tum tablelerin uzantisi frm MYD MYI ama offlineshop icin eklenenlerin uzantisi frm ibd ile bitiyor ve 2 tane frm ve ibd digerleri 3 uzantili bu 2 uzantili bunlari nasil ayarlicaz yeni eklenen tum sql tabelerin uzantisi boyle oluyor.
demekki tam bilmiyormuşsun

files mysql 5.6 kullanıyor, sanırım 5.5 kullanıyorsunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri