Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
türkiyeye giriş free. biz kalkıp rusyaya falan gitmeye kalksak çürürüz ama gideriz yaniozaman afgan plakalı kamyon varsa alalım her ay kaçak ticareti yaparız. ztn sayın cumhurbaşkanımız bize. her türlü kolaylığı sağlıyor yeterki multeci olalım.
kanka yandım ben silivriden haber geldi soğukmuş. lafımı geri alıyorumozaman afgan plakalı kamyon varsa alalım her ay kaçak ticareti yaparız. ztn sayın cumhurbaşkanımız bize. her türlü kolaylığı sağlıyor yeterki multeci olalım.
giyeriz emsalleri geri dönüşü yok bu yolunkanka yandım ben silivriden haber geldi soğukmuş. lafımı geri alıyorum
en iyisi talibanla anlaşalım sizin ürünlerinizi kaçak olarak turkiyeye sokacağız deriz masrafın ve karın %50 si sizin diğeri bizim. maksat. işimiz garanti olsun devlet derse taliban ile afganlarla anlaşmak yaptık. silah soruyla yaptırıldık deriz. ztn adalet yok kanka 4 5 ay yeriz çıkarız.giyeriz emsalleri geri dönüşü yok bu yolun
hobaaa :SDfsfsen iyisi talibanla anlaşalım sizin ürünlerinizi kaçak olarak turkiyeye sokacağız deriz masrafın ve karın %50 si sizin diğeri bizim. maksat. işimiz garanti olsun devlet derse taliban ile afganlarla anlaşmak yaptık. silah soruyla yaptırıldık deriz. ztn adalet yok kanka 4 5 ay yeriz çıkarız.
onlar tehlikeli sular bee
biz arka plandan gidelim kılık değiştirip
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)