InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi)

Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi) 1

indirmek için izniniz yok
4.40 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ozaman afgan plakalı kamyon varsa alalım her ay kaçak ticareti yaparız. ztn sayın cumhurbaşkanımız bize. her türlü kolaylığı sağlıyor yeterki multeci olalım.
türkiyeye giriş free. biz kalkıp rusyaya falan gitmeye kalksak çürürüz ama gideriz yani

ozaman afgan plakalı kamyon varsa alalım her ay kaçak ticareti yaparız. ztn sayın cumhurbaşkanımız bize. her türlü kolaylığı sağlıyor yeterki multeci olalım.
kanka yandım ben silivriden haber geldi soğukmuş. lafımı geri alıyorum

giyeriz emsalleri geri dönüşü yok bu yolun
en iyisi talibanla anlaşalım sizin ürünlerinizi kaçak olarak turkiyeye sokacağız deriz masrafın ve karın %50 si sizin diğeri bizim. maksat. işimiz garanti olsun devlet derse taliban ile afganlarla anlaşmak yaptık. silah soruyla yaptırıldık deriz. ztn adalet yok kanka 4 5 ay yeriz çıkarız.

en iyisi talibanla anlaşalım sizin ürünlerinizi kaçak olarak turkiyeye sokacağız deriz masrafın ve karın %50 si sizin diğeri bizim. maksat. işimiz garanti olsun devlet derse taliban ile afganlarla anlaşmak yaptık. silah soruyla yaptırıldık deriz. ztn adalet yok kanka 4 5 ay yeriz çıkarız.
hobaaa :SDfsfs
onlar tehlikeli sular bee
biz arka plandan gidelim kılık değiştirip

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri