- Konular
- 11
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 403
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 10,590
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Senin şu yorumlarına bayılıyorum farklı bir iş alanına yönelmek istersen komedyen olabilirsin. Olursan ilk izleyicin ben olabilirim.ya niye her şeye yorum yapıyorsun uğur püüü sana bu yorumu yapma hakkını kim verdi çok ayıp adminlerim lütfen gözaltına alın arkadaşı bu konuya yorum atmış hele metin2shopping arkadaşımızın yorumunu alıntılaması zaten müebbet isterde neyse AJSNAJWNWIEBWJWNW

- Konular
- 5
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 3
metin2ye focus olmayınca böyle süper yorumlar yapabiliyorum yoksa sürekli kavga çıkıyo .dSenin şu yorumlarına bayılıyorum farklı bir iş alanına yönelmek istersen komedyen olabilirsin. Olursan ilk izleyicin ben olabilirim.![]()
- Konular
- 182
- Çözüm
- 92
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,662
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 8,600
- DevLira
- 84
@__dracaryS__ Gel gel sen varsın 

- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,296
- DevLira
- 11
Sanıldığı kadar kolay değil bu altyapı birsürü harici fix istiyor memory leaklardan tut birsuru fix istiyor arkadaşlar en az 100-150 tane dedi haklılar sırf wslik files cikarticam diye tek tek tek uğraştım. Bide not : martysama altyapı kendi içinde bir bütün olarak çalışır. Dikkat edin durduk yere core yemeyinMerhaba Turkmmo
Öncelikle merhabalar, V2 projem bitmiştir ve alan müşteriler sağa sola dağıtmışlar gönüllerince. Sağlık olsun.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Github üzerinden açık olarak paylaşıyorum.
Bu projeyi aşağıdaki kendini bilmez üyeler için paylaşıyorum. X şahıslarının el altından satmasıyla açıklı halde almayın. En son hali ile bıraktım. Kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.
İndiren olursa VT bırakırsa memnun olurum.
![]()
Ha bunu yazan gül goncası 2 sistem ekleyemeyen fake isimlerle sağda solda prim kasmaya çalışıyorsun. Main mi alt yapıSS'i gördüğümden beri gülüyorum Allah'ta seni güldürsün.
NOT : V2 projesi bitmiş olduğu için ve el altından dolaştığı için V3'te olan hata düzeltmeleri ve fixleri V2 üzerine atmadım. Olası tespit ettiğiniz sorunları yazarsanız kullanacak insanlar için yararınız dokunur.
Warez eden cağnum kardeşlerime hakkımı helal ediyorum. Burada 1 dosya için kin güdecek değilim.
Bu arada Turkmmo gibi dev bir projeden elbette fix aldım yalan borcum yok kimseye. Test edilip eğer bir bug mevcutsa o şekilde alınmıştır.
İnsanlık hali olurda yanlış yapılmış bir fix veyahut eklenen sistem varsa kendinizi rezil etmeden, konu altında belirtirseniz müsait vakitlerimde çözüm sağlamaya çalışırım.
Seviliyorsunuz.
Bulunan Sistemler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 60958
VT
Burak üzüldüm dostum, canın sağolsun

- Konular
- 118
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 9mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,055
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 4,841
- DevLira
- 87
son cümle diss to berkay mı slflfösşcövmsldmmkssSanıldığı kadar kolay değil bu altyapı birsürü harici fix istiyor memory leaklardan tut birsuru fix istiyor arkadaşlar en az 100-150 tane dedi haklılar sırf wslik files cikarticam diye tek tek tek uğraştım. Bide not : martysama altyapı kendi içinde bir bütün olarak çalışır. Dikkat edin durduk yere core yemeyin
Burak üzüldüm dostum, canın sağolsun![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)