kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi)

Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi) 1

indirmek için izniniz yok
4.40 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Binek sistemi çalışmıyor fileste sanırsam. Takılıyor ama binek gelmiyor.
52xxx küsürlü binekler çalışıyor onun dışındakileri burak yanında gezen binek sistemi eklersin diye questlerini silmiş protosu dosyaları hazır fakat böyle bir durum var

o kadar files satış konun var bir veritabanını yapamıyorsuz garip o_O
İnsanlar ne kadar garip değil mi? Hemencik ön yargıyla yada eksik yada zayıf tarafını görünce hemen saldırıya geçiyor. Bir çakalın kan kokusunu alıp saldırması gibi. Nereden biliyorsun belki ben ortağımın satışını yapıyorum yada A şahsın yaptığı işin satışını gerçekleştiriyorum. Bunu bilmediğin halde kudurmuşcasına ve alçakca bir cümle kullanmanı gerektirmez. Yardım edersin veya etmezsin bu kadar. Yorum yapmanı gerektirecek bir vaziyet yok.

İnsanlar ne kadar garip değil mi? Hemencik ön yargıyla yada eksik yada zayıf tarafını görünce hemen saldırıya geçiyor. Bir çakalın kan kokusunu alıp saldırması gibi. Nereden biliyorsun belki ben ortağımın satışını yapıyorum yada A şahsın yaptığı işin satışını gerçekleştiriyorum. Bunu bilmediğin halde kudurmuşcasına ve alçakca bir cümle kullanmanı gerektirmez. Yardım edersin veya etmezsin bu kadar. Yorum yapmanı gerektirecek bir vaziyet yok.
owww yhaaa

:D Ben çakal olamam mlsf ön yargılı olmanı tavsiye etmem olabileceğim tek şey iblis dir. İblisler de senin gibilere yani insanlara saldırmak la gereksiz zaman kaybetmez. Benim yorumum saldırgan bir tavır içermiyor bunu anlamayıp saldırgan bir tavırmış gibi göstermeye çalışan sensin. Burası sosyal alan biri bir yorum yapıyorsa dikkatini çeken biri herhangi bir yoruma cevap verebilir illa yorum yapmaya gerektirecek bir durum mümkün değil herkes özgür iradesiyle yorum yapabilir. Şu an kuduran sensin ben değil yorumumu beğenmeyip kudurup saldırıya geçmişsin. Biraz türkçede bulunan cümlede anlam konusuna göz atmanı tavsiye ederim belki yazdığımı daha iyi anlaman konusunda yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
:D Ben çakal olamam mlsf ön yargılı olmanı tavsiye etmem olabileceğim tek şey iblis dir. İblisler de senin gibilere yani insanlara saldırmak la gereksiz zaman kaybetmez. Benim yorumum saldırgan bir tavır içermiyor bunu anlamayıp saldırgan bir tavırmış gibi göstermeye çalışan sensin. Burası sosyal alan biri bir yorum yapıyorsa dikkatini çeken biri herhangi bir yoruma cevap verebilir illa yorum yapmaya gerektirecek bir durum mümkün değil herkes özgür iradesiyle yorum yapabilir. Şu an kuduran sensin ben değil yorumumu beğenmeyip kudurup saldırıya geçmişsin. Biraz türkçede bulunan cümlede anlam konusuna göz atmanı tavsiye ederim belki yazdığımı daha iyi anlaman konusunda yardımcı olabilir.
ya niye her şeye yorum yapıyorsun uğur püüü sana bu yorumu yapma hakkını kim verdi çok ayıp adminlerim lütfen gözaltına alın arkadaşı bu konuya yorum atmış hele metin2shopping arkadaşımızın yorumunu alıntılaması zaten müebbet isterde neyse AJSNAJWNWIEBWJWNW

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri