ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Damage Çarpanı

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

DAMAGE_CARPANI = 1; bu kısımdaki rakamı / sayıyı hasarı kaç ile çarpmak istiyorsanız değiştiriniz.
hasarı neye göre söylüyoruz burda peki. genel bi artmışmı metin slot hepsi içinmi nedir yani peki tam

Merhabalar, 55-120 gibi sunucularda yüksek damageleri kolayca yakalayabilmeniz için basit bir yöntemi sizlerle paylaşacağım.

Örneğin bir metine vurduğunuzda 1.000 Vurduğunuzu düşünün çarpanı 1000 yaptığınızda artık metne olan hasarınız 1.000.000 olacaktır.

Olay basit bir yöntem aslında canavar vs. efsunlarının arkaplanda işleyişleriyle oynamadan direkt olarak bu yöntemi kullanabilirsiniz.

C++:
service.h / CommonDefines.h dosyasını açın,

Makrolarınız arasına ekleyin:

#define __DAMAGE_CARPANI__

Sonrasında dosyanın sonuna ekleyin:

#ifdef __DAMAGE_CARPANI__
const int DAMAGE_CARPANI = 1;
#endif

char_battle.cpp dosyasını açın,

return iAtk;
}

void Item_GetDamage(LPITEM pkItem

Bu kısmı bulduktan sonra return iAtk; kısmının üstüne aşağıdaki kodu ekleyin.

#ifdef __DAMAGE_CARPANI__
    if (pkAttacker->IsPC() && !pkVictim->IsPC())
        iAtk *= DAMAGE_CARPANI;
#endif
Paylaşım için teşekkürler. Aynı şekilde hasar sınırı kaldırma konusu bekliyoruz :)

hasarı neye göre söylüyoruz burda peki. genel bi artmışmı metin slot hepsi içinmi nedir yani peki tam
Karakterlere attığın hasar haricindeki tüm canavar metin patron vs. hasarlarını belirlediğin çarpan ile çarpıyor örneğin ben Lusifer bossuna 13.987 vuruyorum diyelim 1000 yaptıysam 13.987.000 vuruyorum artık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri