Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA 104-105 WSLİK SERVER FİLES - WSLİK PİYASASINA DARBE!

2.80 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

komiksin
satış konusunu kapattırıp bunu açtı fotolarda aynı
sen bilmediğin halde nası bukadar netsin yavru
Haklısin

komiksin
Yavru benim horoz kardesim. Ben sana 100 kere forumda dedim satışa cıkardıgım filesi sistemli ayarlı files sunucuhizmetşnin sattogı files satış taki konu eee sen tavuk olduğun icin. Anlamıyorsun la bu sistemsiz files altyapıyı tek pesegeden alıntı. Sen olayın neresindensin be yavru satısı kapatamamın sebebi senin gibi horozlar var tutkmmoda kabile savası veriyorsunuz nesliniz bir türlü tükenmiyor. La bunu bin kere dedim anlayın la artık bu konuyu gına geldi be

komiksin
Türünün son örneği kardesim. Satısa cıkardıgım fileste evrim sistemi silah kostum sistemi thanos sistemi hızlı menü sayamadığım bir kac sistem ama bunda o sistemler yok. Kafası kalın kardesim. Altyapı aynı olduğu icin. Fotolar aynı attım files aynı oldugu icin aynı fotolar attım benim kabile savası veren kardesim. Bunu anla artık. Anlatmaktan gına geldi laa

versiyon önemli değil önemli olan bu filesin hayat kurtarmasıdır dün yolda gidiyodum az daha düşecektim aklıma bu files geldi ve sırf files aklıma geldiği için az çizikle kurtardım kendimi :mad: başımı yarsaydım ne olcaktı onu düşün daha kötüsü var kötünün kötüsünü düşün bana hak
vereceksin haksız olduğum için haklıyım saçmaladığımı biliyorum ama haklı olduğumu düşünüyorum ne good bir kafa he​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)