Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA 104-105 WSLİK SERVER FİLES - WSLİK PİYASASINA DARBE!

2.80 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ortada bi emek var bunu görmezden gelip kötülemek bence hiç hoş bi durum değil ne demek istedigini anladım src ile işlem yapılmadığı sürece sizin için paylaşılsada aynı şey ama bazı şeylerin fixlediğini felan da belirtiyor zaten
işte biz o söylediği kısımdayız aşko söylüyor ama srcsiz neyin fixini nasıl atmış sen ya onun yan hesabısın yada gazozu fazla kaçırdın srcsine dokunmadığı filesi satıyor bu hoşmu edibiyat abü

Güzel kardeşim kötüleyen yok yorumları okursan anlayabilirsin bence sadece sana diyorum ki birini savunuyorsun anlıyorum ama bilgisizce savunma lütfen tek isteğim bu iyi forumlar
Konuya ve filesa iyice hakimim teşekkürler sanada iyi forumlar
işte biz o söylediği kısımdayız aşko söylüyor ama srcsiz neyin fixini nasıl atmış sen ya onun yan hesabısın yada gazozu fazla kaçırdın srcsine dokunmadığı filesi satıyor bu hoşmu edibiyat abü
Adam satmıyor ki kanka ayarlamış diğerinden iyi diyip paylaşmıs olay bu

komiksin
satış konusunu kapattırıp bunu açtı fotolarda aynı
sen bilmediğin halde nası bukadar netsin yavru

Konuya nasıl hakimsin söyleyebilir misin? madem öyle neden srcde bir şey yapılmadığını bildiğin halde yapıldı veya ona benzer mesajın oldu? bu files satılıyordu daha sonra konuyu kapattı. Bir cümle var "Aklı yok fikri var"

Konuya nasıl hakimsin söyleyebilir misin? madem öyle neden srcde bir şey yapılmadığını bildiğin halde yapıldı veya ona benzer mesajın oldu? bu files satılıyordu daha sonra konuyu kapattı. Bir cümle var "Aklı yok fikri var"
Haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)