Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Directx9 Güncellemesi

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kuran arkadaşlar özellikle su kullanılan bölgelerden foto atabilir mi internette 8 ile 9 arasındaki farkı araştırdığımda half life 2de su, deniz, nehir vb. yapılarda baya bir iyileşme olduğunu gördüm.

eksik bu bazı yerlerdeki dx9 ellenmemiş tam olarak geçiş değil yani

eksik bu bazı yerlerdeki dx9 ellenmemiş tam olarak geçiş değil yani
bir de windows7 kullanan kullanıcılara sıkıntı yaşatırmı bu dx9 güncellemesi bildiğim kadarıyla windows7'de dx9 kaynaklı dll eksikliği oluyordu, malum mt2 kitlesi hala xp bile kullananla karşılaşabiliyoruz

bir de windows7 kullanan kullanıcılara sıkıntı yaşatırmı bu dx9 güncellemesi bildiğim kadarıyla windows7'de dx9 kaynaklı dll eksikliği oluyordu, malum mt2 kitlesi hala xp bile kullananla karşılaşabiliyoruz
Xp destegi yok win7 ve ustu

boşver koy dx12 yi sadece zenginler oynasın hem nesne marketten daha fazla para gelir ticari zeka sonra teşekkür edersin .d

kuran arkadaşlar özellikle su kullanılan bölgelerden foto atabilir mi internette 8 ile 9 arasındaki farkı araştırdığımda half life 2de su, deniz, nehir vb. yapılarda baya bir iyileşme olduğunu gördüm.

edit:
bazı eski oyunlardan karşılaştırma:

Görsel olarak bir iyileşme olmuyor. Olduysa da ben fark edemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri